nlc.hu
Aktuális

3-as metró 2021. januári menetrendje

A januári hétvégéken csak az északi szakaszon jár a 3-as metró

És még egy csavar: most szombaton és vasárnap csak Újpest és a Göncz Árpád városközpont között jár, a többi hétvégén viszont a Lehel térig.

A januári hétvégéken a 3-as metró – a felújítási munkák miatt – csak az északi szakaszon jár majd, a belvárosi és déli részén metrópótló autóbusszal lehet utazni, írja az MTI.

Amire külön érdemes figyelni, hogy január 9-én és 10-én a metró Újpest és a Göncz Árpád városközpont között jár csak. A vonal belvárosi és déli szakaszán, a Göncz Árpád városközpont és Kőbánya-Kispest között az M3 jelzésű pótlóbusszal lehet utazni, amelyre a Göncz Árpád városközpontnál a Váci úton, a 950-es éjszakai járat megállójában, Kőbánya-Kispestnél pedig a buszvégállomáson, a 136E busz végállomása mögött lehet felszállni.

A többi januári hétvégén, vagyis 16-17-én, 23-24-én és 30-31-én az M3 metró egész nap Újpest-központ és a Lehel tér között jár csak. Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között az M3 jelzésű pótlóbusszal lehet utazni.

A megújult Népliget állomás a 3-as metróvonal felújított déli, a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest közötti szakaszának átadásán 2020. október 22-én.

A megújult Népliget állomás a 3-as metróvonal felújított déli, a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest közötti szakaszának átadásán 2020. október 22-én (Fotó: MTI / Máthé Zoltán)

Még több cikk a 3-as metró felújítási munkáiról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top