nlc.hu
Aktuális

Rendőrkutyákat mérgeztek meg

Kegyetlenül megmérgeztek 3 rendőrkutyát Mohácson, gazdájuk szinte sokkot kapott

Egyszerre végeztek mindhárom ebbel a parkoló autójukban.
rendőrkutya

Gazdájuk, Erika szinte sokkot kapott, amikor a mohácsi rendőrséghez tartozó parkolóban álló autójában rátalált hű társai élettelen testére. A pécsi rendőrséghez tartozó Émon, Locky és Cinkos – akik a legmagasabb szintű, K-9-es kiképzést kapták – iszonyú kínok között pusztultak el – írja a Blikk.

A kutyagyilkosság okairól a nyomozók egyelőre csak találgatnak. Hiába a boncolás, jelenleg is több igazságügyi szakértő dolgozik az ügyben, ám fogalmuk sincs, milyen mérget használt a kutyák gyilkosa. Úgy vélik, talán növényvédő szer okozta a halálukat.

Mint a bulvárlap megtudta, a zászlós hölgynek az irodában akadt dolga, ezért a rendőrségi parkolóban álló kocsijában a bezárt boxokban hagyta a kutyákat. Azért, hogy szellőzzön az autó, nyitva hagyta a csomagtartót és az ajtót is. A négylábúak ételmegtagadásra is ki voltak képezve, így csak olyan ember mérgezhette meg őket, akit nagyon jól ismertek.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Olvass még rendőrkutyákról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top