nlc.hu
Aktuális

Késsel kergette a vásárlót a pékség dolgozója

Késsel kergette a vásárlóját egy várpalotai pékség dolgozója

A kiérkező rendőrök elfogták a 25 éves férfit, aki késsel ment a várpalotai pékség vásárlója után.
Kés

A Várpalotai Rendőrkapitányság szolgálaton kívüli munkatársa vasárnap délután vette észre, hogy az egyik helyi pékség előtti parkolónál egy személy késsel a kezében odamegy egy autóhoz és belerúg. A rendőr felszólította a férfit, hogy hagyja abba, majd értesítette a kollégáit.

A Police.hu azt írja, hogy a pékség egyik alkalmazottja, egy 25 éves külföldi állampolgár szóváltásba keveredett az üzletben tartózkodó vásárlóval. Dulakodni kezdtek, majd az elkövető elővett egy kést a pultból, és a sértett után sietett.

Ezután a rendőr felszólítására visszament az üzletbe, majd egy üdítős flakont felkapva ismét kifutott az épületből, a sértett autójának ajtaját feltépte, és a volán mögött ülő személy fejéhez vágta a műanyag palackot.

A kiérkező járőrök a helyszínen elfogták a 25 éves külföldi férfit, majd előállították, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik ellene nyomozás.

(Kiemelt kép: Police.hu)

Hírek pékségekből:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top