nlc.hu
Aktuális

Bezárhatnak a büfések a Velence Korzón

Megrohamozták hétvégén a Velence Korzót is, a büféseket arra kérik, zárjanak be

A hétvégi tapasztalatok azt mutatják, lehetetlen tartani a távolságot, annyian állnak sorba a büfék előtt.

A Velence Korzó üzemeltetése arra kérte a strandterületen található büféseket, hogy a szigorított járványügyi intézkedések miatt, ne nyissanak ki.  Ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy minél előbb meg tudjuk fékezni a vírus terjedését – számolt be a Velence Korzó Facebook-oldalán.

Járványügyi intézkedések a velence korzón

Velence korzó (Fotó: Juhász János/nlc.hu)

A 24.hu vette észre a posztot, amelyben az írják, a hétvégi tapasztalataik azt mutatják, hogy sokan kívánkoznak a szabadba, az éttermek előtt hosszú sorokban várakoznak az emberek. Mind a maszkhasználatot, mind a távolságtartást szinte lehetetlen így betartani.

A Velence Korzót üzemeltető Gomi Kft. arra kér mindenkit, hogy a korzót most tényleg csak a velenceiek használják, és remélik, hamar vége lesz a helyzetnek.

A hétvégén az IKEA előtt hosszú sorok kígyóztak, vasárnap 8:40-kor már kilométeres sor állt a soroksári IKEA előtt. Megrohamozták szombaton a bevásárlóközpontokat is, sokan akartak még az utolsó pillanatban akciósan vásárolni.

Cikkeink a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top