nlc.hu
Aktuális

57 éves asszony tűnt el a kisvárdai kórházból

Négy napja eltűnt a kisvárdai kórházból egy asszony, körözést adtak ki ellene

Az 57 éves nő hétfő óta nem adott magáról életjelet.

Egy 57 éves asszony hétfőn ismeretlen helyre távozott a kisvárdai Felső-Szabolcsi Kórházból és azóta semmilyen életjelet nem adott magáról, nem sikerült a nyomára bukkanni.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse ezért körözési eljárást folytat Tóth Tiborné kótaji lakos eltűnése ügyében. Tóth Tiborné 150-160 centiméter magas, vékony testalkatú, haja hosszú, fekete színű. Eltűnésekor barna színű pulóvert, fehér színű szoknyát, vagy nadrágot és rózsaszín cipőt viselt, áll a hivatalos közleményben.

A rendőrség kéri, hogy aki jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsén, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

(via 24.hu)

rendőrautó

Fotó: Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top