nlc.hu
Aktuális

Magyar vizsla az Amerikai Védelmi Minisztérium

Magyar vizsla lett az amerikai védelmi minisztérium sztárja

Feco nagyon jól „vizslázott” a biztonsági szolgálatnál, ami nem csoda, hiszen ez a fajta könnyen tanítható, és imád dolgozni.

Feco, a magyar vizsla igazán felelősségteljes munkát végez, ugyanis az amerikai védelmi minisztérium biztonsági szolgálatának dolgozik, és a Tények beszámolója szerint földön, vízen és levegőben is helytáll. 

Miczek Zsófia kutyatenyésztő szerint nincs a világnak olyan pontja, ahol ne lehetne magyar vizslákkal találkozni, és sokan azért szeretik ezt a fajtát, mert nagyon könnyen tanítható és együttműködő, szeret és akar is dolgozni, vagyis munkakutyának is tökéletes.  

Whelan Judit, a Vizslamentes Magyarország alapítója a listát még kiegészítette azzal, hogy a vizslák nagyon barátságosak, kedvesek, más kutyákkal, illetve gyerekekkel is kijönnek. Az elmúlt kilenc évben a szervezet közel 4000 kutyát mentett meg, van, amelyik vizsla azért került hozzájuk, mert elhunyt a gazdája, van, amit elkoboztak, mert nem tartottak megfelelő körülmények között, és van, amikor egy válás, szakítás miatt árvul el egy kutya.

Vizsla

Fotó: chepté cormani/Pexels

Vizslakarrier:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top