nlc.hu
Aktuális

Müller Cecília rendőri kísérete

Négy hónapja üldözik Müller Cecília fenyegetőjét, ma is rendőrök kísérik az országos tisztifőorvost

Müller Cecília január végén kapott halálos fenyegetést.

Miután Müller Cecília ez év januárjában halálos fenyegetést kapott, rendőrök kezdték el kísérni.

A védelem szintje olyan volt, akár a kormányfőé vagy a minisztereké. Hatalmas erőkkel, szabályos hajsza indult az életveszélyes fenyegető felkutatására.

Azóta eltelt több mint négy hónap, a járványhelyzet szerencsére csillapodott, a tettes azonban még mindig nincs meg, Müller Cecíliát továbbra is őrzik – írja a Blikk.

Négy hónapja üldözik Müller Cecília fenyegetőjét, ma is rendőrök kísérik az országos tiszti főorvos„Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda folytat nyomozást. Ezt meghaladóan az eljárásról a nyomozás érdekeire tekintettel bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni. Amíg a rendelkezésre álló információk indokolttá teszik az országos tiszti főorvos ideiglenes védelmét – ami a védett személyek és a kijelölt létesítmények védelméről szóló 160/1996. (XI. 5.) Korm. rendelet alapján történik –, addig az folyamatos” – áll az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóosztályának a lapnak hivatalosan megküldött válaszában.

Koronavírus-hírek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top