nlc.hu
Aktuális

T. Gábor zaklatói megúszhatják a felelősségre vonást

Valószínűleg megússzák az öngyilkosságot elkövető diák zaklatói a felelősségre vonást

Az édesanya szerint a fiatal fiú a verbális zaklatói miatt lehetett öngyilkos.

Ahogy azt korábban az nlc is megírta: öngyilkos a középiskolás T. Gábor, miután nem bírta azt a rengeteg zaklatást, ami az iskolában érte. Gábor osztálytársainak nagy része benne volt a csúfolásban, és a lányok voltak a leghangosabbak.  A történtek ellenére Lovas Edina, a fiú édesanyja nem szeretné jogi útra terelni az ügyet, csendben szeretne gyászolni. Azoknak a gyerekeknek azonban nem tud megbocsátani, akik a fiát piszkálták, különösen amiatt, mert a zaklatásban részt vevő gyerekek és szüleik még csak meg sem keresték a történtek óta.

T. Gábor, öngyilkosság, nyomozás

T.Gábor Fotó: Lovas Edina Facebook-oldala

A 24. hu most azt írja, hogy bár az iskolai zaklatások miatt lehetett öngyilkos T. Gábor, nagyon valószínű, hogy megússzák a 16 éves vajai fiú verbális bántalmazói a hivatalos felelősségre vonást, és nem is lesz felelőse a tragédiának. A fia még az utolsó beszélgetésükkor is két lányra panaszkodott leginkább, aki azt is mondta neki, hogy: „Inkább a halál, mint az iskola.”

A 24. hu megkereste a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, hogy megtudják, indítottak-e büntetőeljárást az ügyben, és vizsgálják-e, hogy mi vezetett a fiú halálához. Az alábbi választ kapták:

„A rendőrség a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

T. Gábor tavaly kezdte a középiskolát. Rendészeti szakra járt, mert rendőr vagy katona szeretett volna lenni.”

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Kiemelt kép: Getty Images (képünk csak illusztráció)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top