nlc.hu
Aktuális

Buszmegállóban hagyott újszülött

Letartóztatták az anyát, aki egy buszmegállóban hagyta sorsára újszülött csecsemőjét

Csak a szerencsén múlt, hogy az újszülöttet megtalálták és az élete megmenthető volt.

Mint arról mi is beszámoltunk három napja, paplanba csomagolt újszülöttet találtak egy fonyódi buszmegállóban. Egy pár kutyasétáltatás közben bukkant a csecsemőre, ezért értesítették a mentőket. A helyszínre riasztott mentőegység már induláskor bekapcsolta a betegtér fűtését, és perceken belül a helyszínre értek. A rendőrök  később azonosították, majd őrizetbe vették az anyát, aki szerda délután adta fel magát a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságon. A nőt most letartóztatták – írja a a 24.hu.

Paplanba csomagolt újszülöttet találtak egy fonyódi buszmegállóban

A fonyódi buszmegálló, ahol megtalálták a magára hagyott újszülöttet (Fotó: Police.hu)

 A babát egy pár vette észre a buszmegállóban, mire a mentők kiérkeztek, egy 45-50 centis, egészséges újszülött várta őket a 8 fokos hidegben. A baba körülbelül fél órája jöhetett világra. 

A 36 éves zalaegerszegi nő, L. Marianna a mostani párja és a családja előtt is titokban tartotta a terhességét, ezért a szülés után azon tépelődött, hogy mitévő legyen. Végül egy takaróba és törölközőbe csavarta, majd egy fonyódi buszmegállóban a sorsára hagyta.  A nő tettét érzelmi bizonytalansággal magyarázza. Az ügyben eljáró nyomozási bíró szökés elrejtőzés veszélye miatt tartóztatta le a nőt.

A marcali születésű nő apja és anyja sem tudott a várandósságról. Azt mondták, Marianna Ausztriában él a tízéves gyerekével, akit egyedül nevel.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top