nlc.hu
Aktuális

A Baross utcán rosszul lett és meghalt egy férfi

Rágurott egy rendőrautóra, majd meghalt egy férfi Józsefvárosban – fotó a helyszínről

Ráugrott a rendőrautóra, majd rosszul lett az intézkedés közben egy férfi a VIII. kerületben. A rendőrök megpróbálták újraéleszteni, közben mentőt hívtak, de a férfi életét már nem sikerült megmenteni.

Egy félmeztelen ember ugrott rá Budapesten, a VIII. kerületi Baross utcában, az úttesten előtte megálló járőrautóra 2021. október 19-én 12 óra 40 perc körül. A rendőrök igazoltatni próbálták a láthatóan zavart férfit, ő azonban ellenszegült, ezért megbilincselték – közölte a Police.hu. Az intézkedés közben az ismeretlen hirtelen összeesett, a rendőrök ezért azonnal levették a bilincset, és megkezdték az újraélesztést, amit a kiérkező mentők folytattak – de már nem lehetett megmenteni az életét.

Rendőrségi helyszínelés a Baross utcán

Fotó: nlc

A Baross utcát lezárták a Kálvária tér és a Szigetvári utca között, az út közepén fekvő férfit egy fehér sátorral zárták körbe – jelentette az nlc riportere. A kordonok körül több tucat fős tömeg gyűlt össze, találgatják, mi történhetett. A jelenlegi adatok szerint nincs összefüggés a haláleset és a rendőri intézkedés között. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a körülményeket.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top