nlc.hu
Aktuális

Tóth Gabi ruhája a Sztárban Sztár leszek! döntőjében

Tóth Gabi ebben a ruhában lesz a Sztárban Sztár leszek!-döntőn

Megmutatta szettjét az énekesnő, amelyet kizárólag neki terveztek.

Mint arról beszámoltunk, vasárnap véget ér a Sztárban Sztár leszek!, a döntőben összecsap az 5 finalista (Szakács Szilvi, Pál-Baláž Karmen, Hadas Alfréd, Gábor Márkó és Csiszár István). Igaz, hogy Tóth Gabinak már nincsen versenyzője, ennek ellenére ugyanolyan izgatottan várja a vasárnapi döntőt, mint a többi mentor. A 33 éves énekesnőnek már a ruhája is megvan a fináléra, meg is mutatta a közösségi oldalán – szúrta ki a Bors.

Tóth Gabi

Ez volt Tóth Gabi szettje a legutóbbi élő-show-ban – Fotó: Sajtószoba

Tóth Gabi egy újragondolt, hagyományos matyó mintás ruhában – melyet a Sugarbird tervezett a számára – fog ülni a zsűriasztalnál. 

Már nagyon izgulok a holnapi döntő miatt. Olyan gyorsan elszaladt ez a félév. Ebben az újragondolt, hagyományos matyó mintás ruhában fogom várni a versenyzőket, a titkos kedvenceimet. Nektek, hogy tetszik a Sugarbird legújabb, nekem készített különleges darabja?” – olvasható a posztjában.

Horváth Gréta szerint csodás lesz benne az énekesnő. Tóth Vera is elismerősen nyilatkozott a ruháról, ahogy a hozzászólók többsége is. “Nagyon szép és méltó a múlt népviseleteihez is” – üzente a húgának. Ám akadt olyan kommentelő, aki szerint az ilyen ruhák nem illenek egy showműsorba. “(…) A népviseleteknek varázsa van, hagyománya, attitűdje. Ezeknek a divatruháknak sajnos ez az esszenciája nincs meg. Amúgy jól állnak, csak ez így azért szerintem mű” – jegyezte meg.

Olvass még Tóth Gabiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top