nlc.hu
Aktuális

X-Faktor 2021: ők az első kiesők

Ők az X-Faktor élő adásának első kiesői

Hatalmas harc folyt a székekért, de négy produkciónak búcsúznia kellett.

Szombat este került adásba az X-Faktor első élő műsora, ahol az úgynevezett székes játékra kerül sor, mikor is arról kell döntenie a közönségnek, hogy ki az a négy induló, aki leülhet, és ki az akinek nem adnak a helyet a versenyben, és így veszélyzónába kerül. 

X-Faktor / Első adás 2021 november 21-én / Fotó: RTL Klub

X-Faktor / Első adás 2021 november 21-én / Fotó: RTL Klub

A biztos továbbjutóknak fenntartott székekért hatalmas harc folyt, hiszen a mentorok csak arról dönthettek, hogy az ő véleményük szerint kik érdemelnek továbbjutó helyet, de a nézők döntötték el, hogy kik azok, akik ott is maradhattak. Amikor az összes produkciót bemutatták a versenyzők, a nézők az RTL 24 applikáción és SMS-ben leadott szavazatainak köszönhetően Paulina, Tabatabai Nejad Flóra, ALEE és Mehringer Marci ültek a továbbjutást jelképező helyeken, ám ezzel a show még nem ért véget. A többi 8 versenyző sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még négy versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal. Így a továbbjutók táborához még csatlakozhatott Ferenczi Kamilla, Nagy Regina Martina, Mardoll és a The Harmonies. A Beneath My Skin, Imi Plaza, Tóth Roland és a The Palace számára pedig véget ért az X-Faktor.

Fotó: RTL Klub

Fotó: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top