nlc.hu
Aktuális

Kutyák támadtak egy 68 éves férfire Somogy megyében

Megvadult kutyák támadtak rá egy 68 éves férfire Somogy megyében

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba az idős férfit, akire rátámadt két kutya Somogy megyében.
Támadó kutya fogsora

Brutális kutyatámadás történt Somogy megyében hétfőn, két staffordshire terrier támadott meg egy 68 éves férfit Holládon – számolt be az RTL Híradó.

A harci kutyák a nyitva hagyott kapun szökhettek ki egy ház udvaráról az utcára. Ráugrottak a férfira, majd marcangolni kezdték. Az egyik szomszéd hallotta meg a segélykiáltásokat, de nem mert közelebb menni. Kiabálni kezdett, és többször dudált az autójával.

Ezt meghallotta a kutyák gazdája is, aki végül egy vascsővel tudta leszedni a megvadult kutyákat a férfiről. A férfit súlyos sérülésekkel vitték a kaposvári kórházba.

A kutyákat a támadás után kennelbe zárták. Az állatok gazdái azt mondták, sajnálják a történteket, és korábban nem volt gond az ebekkel, bárki mehetett hozzájuk vendégségbe. Aznap nem volt kulcsra zárva a kapu, szerintük így juthattak ki az utcára a kutyák.

Az ebek felügyeletével megbízott 36 éves nőt gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki a rendőrség.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top