nlc.hu
Aktuális

Laár András kapta a Karinthy-gyűrűt

Laár András kapta a Karinthy-gyűrűt

Míg Galla Miklóstól elvették, Laár Andrásnak odaadták a Karinthy-gyűrűt. A szórakoztató műsorokban nyújtott kiemelkedő előadói tevékenységért járó elismerést 1975 óta a humor legméltóbb képviselői kapják.

Ünnepséget tartott a közmédia, és ennek keretében immár harmadik alkalommal adták át a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. által alapított díjakat. Dobos Menyhért vezérigazgató szerint a díjazottak egyben példaképek is, akikre büszkék lehetünk, mert kiemelkedőt alkottak – írja az infostart.

Laár András

Laár András és a Karinthy-gyűrű (fotó: MTI/Cseke Csilla)

A Knézy Jenő-díjat Hajdú B. István sportújságíró, sportriporter és kommentátor vehette át, a Dohnányi Ernő-díjat Miklósa Erikának ítélték oda és Wacha Imre-díjban részesült Bényi Ildikó, a közmédia műsorvezetője. Az esemény legizgalmasabb híre azonban kétségtelenül az volt, hogy a Karinthy-gyűrűt pont annak a Laár Andrásnak ítélték oda, aki sokáig a Holló Színházban együtt dolgozott Galla Miklóssal, aki régóta küzd azért, hogy visszakaphassa a Karinthy-gyűrűt, amit nemrégiben elvettek tőle. A humorista még Orbán Viktornak is üzent, de ezzel sem ért célt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top