nlc.hu
Aktuális

Horváth Charlie és Kóbor János

Horváth Charlie nem megy el Kóbor János gyászmiséjére

Meg is indokolta, miért döntött így.

Ma este 19 órától tartják Kóbor János gyászmiséjét a budapesti Szent István Bazilikában. Az eseményen a rajongók oldaláról Gazdag László, az Omega rajongói oldalának vezetője, a szakma részéről Frenreisz Károly mond beszédet, de egy fontos személy nem lesz ott ma este.

Az élőben közvetített gyászmisén Mecky pályatársai, barátai és családja búcsúzik majd az énekestől, azonban egy közeli barátja nem lesz ott az esti eseményen. A Bors újságírója megkérdezte Horváth Charlie-t, miért döntött így:

„Imádtam az Omegát, ez a név nekem nemcsak az együttest jelenti, hanem egyesével mindegyik zenészt is, aki játszott. Molnár Gyurival és Benkő Lacival nagyon jó barátságot ápoltam. Jancsit a Balatonon nagyon sokszor láttam. Ott nyaraltunk több éven át és gyakran találkoztunk. Sokat veszítettünk Mecky halálával. Gondolkodtam azon, hogy elmegyek a gyászmisére, de végül úgy döntöttem, hogy kihagyom. Én templomba csak egyedül járok, tömeggel soha. Ami a templomban történik, az nagyon bensőséges és intim. Az csak az enyém” – indokolta meg döntését Charlie.

Kóbor János

Kóbor János az Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. november 8-án (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

A Kossuth-díjas Omega együttes Liszt Ferenc-díjas énekese előtt tiszteleg a közmédia azzal, hogy a Szent István Bazilikában tartott misét élőben közvetíti a Duna World csatornán.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top