nlc.hu
Aktuális

Csisztu Zsuzsa odaszúrt Tóth Dávidnak

Csisztu Zsuzsa szerint Tóth Dávid rámenős volt A Nagy Ő-ben

Kimeríthetetlen téma A Nagy Ő.

Tóth Dávid volt Csisztu Zsuzsa vendége a legutóbb podcastjében, ami a Youtube-on is látható. A kajakos egy hónappal ezelőtt Szalai Laurát választotta A Nagy Ő című műsorban, akivel azóta már nem alkotnak egy párt, de – állításuk szerint – békében váltak el egymástól. A műsorvezető kíváncsi volt rá, hogy Dávid miként élte meg azt a pár hetet, amíg 21 lány küzdött a szívéért.

Csisztu egy olyan idézettel kezdte, amelyben a sportoló korábban azt nyilatkozta, hogy nagyon szeretne már megállapodni. A műsorvezető felhozta, hogy ezzel szemben a műsorban nem úgy tűnt, mintha egy nő érdekelné.

Úgy tűnt, hogy kifejezetten rámenős vagy

– mondta Zsuzsa. „Szerettem volna mindenkit jobban megismerni – vágta rá mosolyogva Tóth Dávid, aki tudja, hogy a nézők számára nem volt mindig szimpatikus. – Nyitott voltam egy új kapcsolatra, szerettem volna szerelmes lenni, szeretek szerelmes lenni. (…) Sokan felteszik a kérdést, hogy miért egy műsortól vártam a szerelmet és a való életben miért nem találok magamnak párt. Ezt a kettőt elválasztanám. Csak azért nem leszek valakivel, hogy ne legyek egyedül. Pont azért nem állapodtam meg az elmúlt években, mert bár párt találtam, de szerelmet nem” – emlékezett vissza.

laura és tóth dávid

Nem volt hosszú a kapcsolatuk (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top