nlc.hu
Aktuális

Schmuck Andor duettezik Bangó Margittal

Schmuck Andor duettet énekel Bangó Margittal az énekesnő utolsó nagy koncentrjén

Schmuck Andor nem sokáig tartotta magában a nagy hírt.

Schmuck Andort legutóbb a Farm VIP-ben láthattunk, amit viszonylag hamar, két nap után fel kellett adnia, hiszen egy sérülésből adódóan nem bírta a tempót. A korábbi politikus egy percre sem áll meg, folyamatosan dolgozik, most pedig egy nem mindennapi örömhírről számolt be a közösségi oldalán.

„Vannak pillanatok, amiket sose felejt el az emberfia: Most hívott szívem egyetlen királynője, Bangó Margit. Arra kért, hogy az utolsó nagykoncertjén énekeljek vele duettet! Megtisztelve és boldogan mondtam igent! Erre mondják, ez az év is jól kezdődik! Bangó Margit világhírű cigány- és magyar nótaénekes 70. születésnapja alkalmából, egy utolsó nagykoncertre készül 2022. február 12-én, a Papp László Budapest Sportarénában. A jeles alkalom méltó ünnepe lesz eddigi életének és életművének, vendégekkel, meglepetésekkel és fergeteges örömzenével” – írja Facebook-oldalán a nemrég elvált Schmuck.

schmuck andor bangó margit

Schmuck Andor nagyszerű hírt közölt (Fotó: LifeTV archív)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top