nlc.hu
Aktuális

Van is és lesz is bűntudata Eva Rezesovának

Eva Rezešová Friderikusznak: „Hat év alatt megértettem, hogy fel kell vállalni a felelősséget”

Rezešová még 2012-ben okozott karambolt az M3-as autópályán. Ittasan, 170 km/h sebességgel belehajtott egy épp előzést kezdő Fiatba, amelynek mind a négy utasa belehalt a balesetbe. Az elkövető 2018-ban szabadulhatott, és most Friderikusz podcastjában vendégeskedve árulta el: még mindig bűntudata van.

Eva Rezešovát a tettéért kilenc év börtönre ítélte a bíróság, de a jó magaviselete miatt már 2018-ban szabadon távozhatott. Azóta már könyvet is írt, most pedig Friderikusz Sándornál vendégeskedve mesélt magáról, és arról, hogyan változtatta meg őt az általa okozott tragédia. A műsorból még csak egy előzetes látott napvilágot, de már ennyiből is sok minden kiderül – írja a 24.hu.

Eva Rezešová

Eva Rezešová Friderikusz vendégeként (forrás: YouTube)

Ebben elmondja, hogy csak ő és a családja tudja, milyen most és milyen volt azelőtt, csak ők tudják, mennyit változott. Akkoriban még azt gondolta, hogy övé a világ, azt hitte mindent lehet. Ezen először a gyerekei születése változtatott valamit, akkor jött rá, hogy nem ő az első, hanem a gyerekei.

Friderikusz rákérdezett arra is, van-e bűntudata az eset miatt.

Az a bűntudat most is ott van bennem. Hat év alatt megértettem, hogy fel kell vállalni a felelősséget és gondolni kell a következményekre.

A teljes interjú csütörtök este nyolc órakor debütál Friderikusz YouTube-csatornáján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top