nlc.hu
Aktuális

Nyilatkozott a kitoloncolt Djokovic

Megszólalt a kitoloncolt Djokovic, ezt gondolja a bírósági ítéletről

Nyilatkozott a címvédő és világelső szerb teniszcsillag.

Mint arról beszámoltunk, az ausztrál szövetségi bíróság ítélete értelmében Novak Djokovic nem indulhat el a hétfőn kezdődő ausztrál nyílt teniszbajnokságon, a teniszsztárt hamarosan kitoloncolják Ausztráliából.

Novak Djokovic

Novak Djokovic nagyon csalódott – Fotó: MTI/AAP/Diego Fedele

Djokovic közleményt adott ki, amelyben elmondta véleményét a bírósági ítéletről. “Rendkívül csalódott vagyok a bíróság döntése miatt, de természetesen tiszteletben tartom és együttműködőm a hatóságokkal az országból való távozásommal kapcsolatban. Kényelmetlenül éreztem magam, amiért az elmúlt hetekben én voltam a középpontban, remélem most mindenki a versenyre, a játékra koncentrálhat. Mindenkinek a legjobbakat kívánom a tornára” – nyilatkozta Djokovic, hozzátéve, bízik benne, hogy hamarosan újra játszhat az Australian Openen.

A 20-szoros Grand Slam-tornagyőztes Djokovic kiutasítása egyébként vélhetően azzal jár, hogy 3 évig nem léphet majd be az országba.

A vasárnapi döntés egyben azt is jelenti, hogy a belgrádi teniszező egyelőre nem szerezheti meg a rekordot jelentő 21. Grand Slam-bajnoki címét.

(MTI)

Olvass még Djokovic ügyéről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top