nlc.hu
Aktuális

Rendőrök segítettek egy dugóban vajúdó kismamán

Rendőrök segítettek egy budapesti dugóban vajúdó kismamán

Korábban indult be a szülés mint arra a fiatal pár számított. Noha beragadtak a budapesti dugóba, a rendőrség segítségével sikerült időben elérni a kórházat.

Még a múlt hét csütörtökön történt, hogy a Fejér megyében élő Barbaránál megindult a szülés, férjével, Balázzsal tehát azonnal autóba pattantak és célba vettek egy budapesti magánkórházat. Noha a szülés korábban indult be, mint tervezték, ,minden rendben ment – volna, ha gyermekük nem éppen a belváros szívében, a csúcsforgalom kellős közepén dönt úgy, hogy megindul a kívül tágasabb nagyvilág felé. – számolt be az esetről a Bors.

csecsemő, dugó, rendőrség, vajúdás

A kép csak illusztráció. (Fotó: Pixabay)

A gyermek leendő édesapja ekkor éppen az Erzsébet híd pesti hídfőjénél araszolt, szerencséjére azonban pont egy rendőrautót pillantott meg kocsija visszapillantójában ezért behúzta a kéziféket és már pattant is ki a kocsiból. A helyzet láttán Kovács Kornél rendőrfőhadnagy, társával, Németh Martinnal azonnal cselekedett. Átültették a kismamát a szolgálati járművükbe, majd a megkülönböztető jelzést felkapcsolva átrohantak vele a városon.

A fiatal asszony végül egy makkegészséges, közel 3 kilogrammos és majd’ fél méteres kislánynak adott életet a Nyírő Gyula Kórház szomszédságában működő magánintézményben – a gyermek a Tamara Tímea nevet viseli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top