nlc.hu
Aktuális

Új szerelme van Tóth Dávidnak

Tóth Dávidnak új szerelme van, de még friss a kapcsolat

Emiatt nem is akar sok mindent elárulni róla.

Csupán két hónapig tartott a Nagy Ő után Tóth Dávid és választottja, Laura kapcsolata, de a sportolóra nemrég újra rátalált a szerelem.

„Nem szeretnék erről sokat mondani még, csak annyit, hogy pár hete ismerjük egymást, de annál intenzívebb a kapcsolatunk. Persze, ha ezt az interjút most elolvassák, biztosan meg fognak rohanni az újságírók engem, bennünket… Érdekes, hogy amikor annyira akartam szerelmes lenni A Nagy Ő forgatása előtt, alatt, nem jött a szerelem. Laurával kapcsolatban végül kiderült számomra, hogy nem igazi szerelem volt, hanem inkább egy erős fellángolás. A szakításunkat követően elengedtem az egészet és ősszel egyáltalán nem is randiztam. És egyszer csak megérkezett az életembe Ő” – nyilatkozta az Origónak.

Tóth Dávid

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Tóth Dávid az interjúban arról is mesélt, hogy a párkereső műsornak köszönhetően nyitottabb lett, a forgatás sokat segített abban, hogy beszélni tudjon az érzéseiről, illetve arról is, hogy a Nagy Ő után bizony többen is odajöttek hozzá, hogy elmondják a véleményüket, hogy szerintük jól vagy rosszul döntött-e. 

Arra, hogy láthatjuk-e majd még valami műsorban, azt felelte, vannak konkrét megkeresések, de nem mond igent mindenre. Jelenleg egyébként a Magyar Kajak-Kenu Szövetségnél dolgozik, valamint ő a Wichmann Tamás Regionális Akadémia menedzsere.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top