nlc.hu
Aktuális

Filipánics Bálint visszatér az Éjjel-Nappal Budapestbe

Visszatért az Éjjel-Nappal Budapestbe Filipánics Bálint

Két éve nem szerepelt a népszerű sorozatban.

A sorozat macsója – a forgatókönyv szerint – 40 millió forinttal lépett le, miután kiderült, hogy mégsem Joe fia. Filipánics Bálint két éve nem szerepelt a sorozatban, ám ez idő alatt láthattuk a Való Világ 10. szériájában, és a Survivorben is feltűnt. Hamarosan ott folytatja, ahol elkezdte tévés karrierjét.

„Nagyon boldog vagyok, hogy újra ott vagyok és újra részese lehetek ennek az egésznek, mert én nagyon szerettem ezt korábban is csinálni. És nagyon nagy lendülettel vágtam bele újra, és nagyon bízom benne, hogy ez jól fog működni” – mondta el az RTL Klub Reggeli című műsorában Filipánics Bálint, majd hozzátette, hogy a forgatás két év után is olyan volt, mintha nem változott volna semmi.

Könnyedén visszailleszkedett a szereplők közé és hamar felvette a ritmust, annak ellenére, hogy az elején még nagyon izgult. Azt is elárulta, hogy várta a forgatásokat, és azt érezte, így lett kerek az ÉNB Dávid történet: elment, de most ugyanazokkal az érzésekkel, ugyanolyan lelkiállapotban tér vissza a sorozatba.

Bálint a magánéletéről is beszélt a reggeli műsorban. Tegnap ünnepelték első közös Valentin-napjukat barátnőjével, akivel 3 hónapig külön éltek. A modell Kínában kapott munkát, így alig másfél hónapja voltak együtt, amikor szét is kellett válniuk. „Hosszú három hónap volt, de folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, többször beszéltünk, úgyhogy megérte rá várni abszolút. Nekem más forgatókönyv le sem játszódott a fejemben, csak, hogy hazajön, és akkor ott folytatjuk, ahol abbahagytuk” – emlékezett vissza a tévés.

Visszatér a képernyőre az Éjjel-Nappal Budapest Dávidja (Fotó: RTL Klub)

Visszatér a képernyőre az Éjjel-Nappal Budapest Dávidja (Fotó: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top