nlc.hu
Aktuális

Elhunyt Oravecz Éva Csilla

Meghalt Oravecz Éva Csilla, a Nők Lapja újságírója

Tragikus hirtelenséggel hunyt el az újságírónő.
gyász

Meghalt Oravecz Éva Csilla, aki 13 éven keresztül (2008-tól 2021-ig) volt a Nők Lapja újságírója – írja a media1.hu. A gyászhír a Nők Lapja honlapján jelent meg.

Erősítette újságírói hozzáállásával, alaposságával, egyéni szemléletével. Mindig nyitott volt a világra – ez abból is látszott, hogy remek új témákat hozott be az értekezletekre. Figyelt, értékelt, rendszerezett és szintetizált: cikkeiből mindig kiderült valami új dolog vagy összefüggés. Segített eligazodni a mind kuszábbá váló hétköznapokban vagy akár a globális történésekben is, miközben írásai mindig érthetőek és sokszor szórakoztatóak voltak. (…) Egyszerre volt megértő, befogadó és empatikus, de ugyanúgy tudott szikáran írni és gondolkodni, valamint két lábbal a földön állni. És nagyon jól állt neki, amikor megvillantotta éles humorát. Egyszerre mozgott otthonosan a személyes írásokban és a magazinos, könnyedebb anyagokban, de az interjúkban élt igazán: ezekben teljesedett ki a tehetsége” – olvasható a megemlékező írásban.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top