nlc.hu
Aktuális

A kolozsvári bántalmazó tanár eltűnt barátnője

Barátnőjével együtt eltűnt az a kolozsvári tanár, aki brutálisan bántalmazta volt partnerét

A rendőrségnek hétfő reggel tettek bejelentést az eltűnt nő ismerősei, miután egy napig nem érték el, és a munkahelyén sem jelentkezett.

Egy kolozsvári magyar, 30 éves nőt keres a rendőrség Romániában, az illető szombat este nem adott életjelet magáról. Információk szerint nő azzal a B. Ferenc volt egyetemi tanárral együtt tűnt el, akivel kapcsolatban két éve megjelentek a hírek, hogy brutálisan bántalmazta volt barátnőjét az utcán. 

Mi is megírtuk, hogy két éve a kolozsvári egyetem filmművészet, fotóművészet és média szak tanársegédje Kolozsváron a nyílt utcán, éjszaka „agyba-főbe verte” a barátnőjét, akit, miután földre került még meg is rugdosott. Az egyetem a bántalmazás után elhatárolódott az oktatótól, akit büntetlen előéletére való tekintettel 90 nap közmunkára ítéltek, és kötelezték, hogy pszichológiai tanácsadáson vegyen részt. A bíróságon több nő is arról vallott, hogy B. Ferenc bántalmazta őket – írja az Azonnali.hu.

A rendőrségnek hétfő reggel tettek bejelentést a nő ismerősei, miután egy napig nem érték el, és a munkahelyén sem jelentkezett.

A rendőrség szóvivőjétől az Azonnali megtudta, hogy hétfőn behatoltak mind a nő, mind a férfi lakására. Hétfőn M. Beáta telefonja nem volt elérhető, de B, Ferencé még kicsöngött, további részleteket arra vonatkozóan, hogy megpróbálták-e már a telefonokat lokalizálni, nem közöltek.

Úgy tudni, a volt tanár és a nő az elmúlt időszakban közel kerültek egymáshoz, gyakran mutatkoztak együtt.

A pár szombat délben indult el kirándulni a Kolozs megyei Rekiceli-vízeséshez, a rendőrség a lakosság segítségét kérte.

Rendőrautó szirénája az éjszakában

Barátnőjével együtt eltűnt az a kolozsvári tanár, aki brutálisan bántalmazta volt partnerét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top