nlc.hu
Aktuális

Nyolc évet kapott a tokodi nő, aki megölte a férjét

Nyolc évet kapott a tokodi asszony, aki szíven szúrta a férjét

Ezúttal is kitartott amellett a tokodi nő, hogy nem szándékosan szúrta szíven a férjét.
Bírói kalapács az asztalon

Nyolc év börtönre ítélt a bíróság egy asszonyt, aki 2020 áprilisában tokodi otthonukban szíven szúrta a férjét – tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője szerdán az MTI-t.

Borbély Veronika közölte: az ittas nő vita közben egy nyolc és fél centis késsel nagy erővel szívtájékon szúrta – szintén ittas – férjét. A sértett a szakszerű orvosi ellátás ellenére a helyszínen meghalt. Az elkövetőt korábban fél év felfüggesztett börtönre ítélték, mert az ittas állapotban lévő fiának mellkasát és a vállát szúrta meg késsel.

A 24.hu azt írja, hogy az asszony ezúttal is kitartott amellett, hogy nem emlékszik a részletekre, és nem szándékosan tette azt, amit tett.

Az utolsó szó jogán azt mondta, hogy megbánta, és nagyon sajnálja a történteket, főleg azért, mert így elvette a gyerekeitől az apjukat.

A Tatabányai Törvényszék ítélete nem jogerős, mert az ügyész súlyosításért, a vádlott és védője felmentéséért, illetve enyhítésért fellebbezett.

(Kiemelt kép: Pexels)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top