nlc.hu
Aktuális

A vécépapírra és a konzervekre is korlátozást vezetett be a Lidl

A vécépapír és a konzervek vásárlását is korlátozzák a Lidl üzleteiben

A cég nemcsak az árstopos termékeknél szigorítottak, vannak termékek, amiknél egyéb problémák adódtak.

A Telexnek több olvasó is írt arról, hogy bizonyos termékekből csak megadott mennyiséget vehetnek a vásárlók a Lidl üzleteiben, az egyik levélíró szerint  egy ember csak három papírterméket vehetett egyszerre, egy másik olvasó pedig arról számolt be, hogy az eddigi egy karton, vagyis 12 liter helyett legfeljebb 6 liter 2,8%-os UHT-tejet lehet vásárolni. 

Az üzletlánc a Telex megkeresésére azt válaszolta, hogy jellemzően az árstoppal érintett termékeknél vezetnek be mennyiségi korlátozást, de előfordul, hogy más árucsoportok esetén is erre kényszerülnek egyéb okok miatt.

WC-papír gurigák egy kicsi bevásárlókocsiban

Fotó: Pixabay

“Vállalatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy az áruellátás folyamatosan biztosított legyen, ugyanakkor az utóbbi hónapokban az tapasztalható, hogy többszörös az érdeklődés az árstoppal érintetett termékek iránt. Bár sok esetben jelentősen nagyobb mennyiségű termék rendelkezésre állásáról gondoskodunk a megnövekedett kereslet okán van, hogy ez is kevésnek bizonyul. Ezenfelül az ellátási láncban adódó problémák miatt egyes papírtermékekre (pl.: WC-papír, papír zsebkendő), valamint néhány konzervre (pl. őszibarack, csemegeuborka) vezettünk be mennyiségi korlátozást annak érdekében, hogy vásárlóinkat folyamatosan ki tudjuk szolgálni” – írták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top