nlc.hu
Aktuális

A koronavírusos Joe Biden állapota

Ilyen állapotban van most a koronavírusos Joe Biden

Friss hírek érkeztek a Fehér Házból.

Joe Biden jól van, és továbbra is csak enyhe tünetei vannak, miután csütörtökön pozitív lett a koronavírustesztje, és azonnal önkéntes karanténba vonult – nyilatkozta a Fehér Ház koronavírus-koordinátor orvosa. A 79 éves amerikai elnök mindaddig karanténban marad, amíg újra negatív nem lesz a tesztje, de továbbra is teljes mértékben ellátja elnöki teendőit – írja az MTI. A Fehér Ház vezetője addig is Paxlovid gyógyszert kezdett szedni, amely enyhíti a betegség tüneteit.

A Fehér Ház még csütörtökön értesített minden olyan szoros kontaktnak minősülő személyt, beleértve a kongresszusi törvényhozókat, politikusokat és munkatársakat, aki az elmúlt napokban személyesen találkozott az elnökkel.

Joe Biden

Joe Biden jól van, de még karanténban marad – Fotó: MTI/EPA/Michael Reynolds

Joe Biden eddig négy védőoltást kapott: két adag Pfizer-vakcinát közvetlenül azelőtt, hogy 2021 januárjában hivatalba lépett, majd tavaly szeptemberben és idén márciusban egy-egy további emlékeztető oltást.

Olvass még Joe Bidenről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top