nlc.hu
Aktuális

Dev Patel közbelépett egy késelésnél

A Gettómilliomos sztárja közbelépett, megakadályozott egy utcai késelést

Az esetre Ausztráliában került sor, és szerencsére Dev Patel nem sérült meg közben.

A Gettómilliomos és az Oroszlán amúgy Angliában élő sztárja jelenleg az ausztráliai Adelaide városában tartózkodik, ahol közbeavatkozott egy utcai vitában, ezzel megakadályozva egy eldurvuló vérontást. A rendőrséget egy dulakodáshoz hívták ki egy kis élelmiszerbolthoz, ahol egy férfi és egy nő durván összeszólalkozott, majd a konfliktusuk egy közeli benzinkútnál folytatódott. A nő végül kést rántott és megszúrta a férfit. A dolog valószínűleg nem állt volna meg ennyinél, csakhogy a barátaival a helyszínen tartózkodott a színész Dev Patel is, aki odaugrott és próbálta csillapítani az érintetteket – írja a 444.

Dev Patel

Dev Patel a Green Knight című filmben (Fotó: Profimédia)

Patel és barátai a helyszínen maradtak a mentők megérkezéséig, és szerencsére a sérült férfi sincs életveszélyben. A színész sajtósa is elismerte, hogy Patel belekeveredett a konfliktusba, és az alábbi sajtóközleményt küldte ki:

Ebben a helyzetben nincsenek hősök, és sajnos ez a konkrét eset rávilágít arra a nagyobb, rendszerszintű problémára, hogy a társadalom marginalizált tagjait nem kezelik az őket megillető méltósággal és tisztelettel. Reméljük, hogy az olyan szintű médiafigyelem, amelyet ez a történet kap (csak azért, mert Dev mint híres ember belekeveredett), katalizátorként szolgálhat a törvényhozók számára, hogy együttérző módon keressenek hosszú távú megoldásokat, melyek nem csak az egyéneket segítik, hanem a közösség egészét is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top