nlc.hu
Aktuális

Eltűnt Bozsik Mária

Kétségbeesetten keresik eltűnt anyjukat – a 49 éves nő dolgozni ment, de a buszra már nem szállt fel

Állítólag rettegett a kisebbik lánya apjától.
rendőrség

Kétségbeesetten keresik a gyerekei Bozsik Máriát. A 49 éves nő augusztus 1-jén reggel az inárcsi otthonából indult el dolgozni Budapestre, ám úgy tudni, a buszra nem szállt fel és haza sem ért – számolt be a Tények. Akkor kezdtek aggódni érte a gyerekei.

A nagyobbik lánya, Maggie felhívta anyja munkatársát, kiderült: a nő nem volt bent. Azután szólt a rendőröknek, akik kutyákkal kezdték keresni, azóta polgárőrök is kutatnak az asszony után. A család az interneten már több bejegyzést is megosztott az eltűnéséről. Maggie azt mondja, az anyja úgy indult el aznap, mint máskor. Szerinte sosem hagyta volna el őket. 

A környékbeliek kedves és beszédes asszonynak írták le Máriát, ám szerintük az utóbbi időben zárkózottá vált. A helyiek szerint rettegett a kisebbik lánya apjától. A Tények úgy tudja, a férfi börtönben volt, és állítólag rossz viszonyban voltak.

A gyerekeken most az asszony jelenlegi párja segít, enni visz nekik, de ő is aggódik.

Az eltűnt nő nagyobbik lánya most a gyámügyhöz fordult: harcol azért, hogy tragédia esetén nála helyezzék el a kishúgát, és ő lehessen a gyámja.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top