nlc.hu
Aktuális

Holnap startol a Sziget

Holnap startol a Sziget, sok a változás

Végre újra Sziget!

Holnap, azaz szerdán – két év kényszerszünet után – elstartol a Sziget, ahol nem kisebb nevek is fellépnek, mint Dua Lipa, Justin Bieber vagy a Kings of Leon. A szervezők idén is arra kérik a látogatókat, hogy a nagy sztárok koncertjeire már előbb kimenjenek, illetve napokkal megelőzve azt, vegyék át a belépésre jogosító karszalagjukat. 

Rendkívüli tempóban fogynak a jegyek, a Sziget első napjára kiadható belépők több mint 95 százaléka gazdára talált. Aki nem akar lemaradni Dua Lipa fellépéséről, az még most váltson online jegyet. Pénteken és szombaton is telt házra számítanak, ezekre a napokra szintén igazak az előbb leírtak.

Sziget

Fotó: Sziget

A Szigetre több mint 100 országból érkeznek vendégek és 54 ország művészeinek produkcióit láthatjuk a hat nap alatt. A legtöbben Hollandiából, Nagy-Britanniából, Írországból, Franciaországból, Németországból és Olaszországból érkeznek, de akadnak vendégek Dominikáról, a Salvadori Köztársaságból, Japánból és Brazíliából is. 

A beléptetés is változott, hiszen a K-hídnál már nem lehet átvenni a karszalagokat, ehhez a főbejárathoz kell menni. 

Ha esetleg mégis otthon maradsz, több koncertet is követhetsz a Sziget streaming felületein.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top