nlc.hu
Aktuális

Renne Zellweger túlsúlyos szerepe

Újra túlsúlyos nőt játszik Renée Zellweger

Korábban Bridget Jones szerepéért kétszer is meghízott Renée Zellweger.

Renée Zellwegert legújabban azért érte kritika, mert az NBC The Thing About Pam című krimisorozatában kipárnázták, hogy molettnek tűnjön. Az 53 éves színész, aki egyébként mostanában nagyon durván lefogyott, a sorozatban Pamela Huppot alakítja, aki életfogytiglani börtönbüntetést kapott Louis Gumpenberger, a 33 éves értelmi fogyatékos férfi 2016-os meggyilkolásáért.

A műsor azért kapott kritikákat, amiért nem egy molett nőt választottak, hanem protéziseket használtak Zellweger megjelenésének javítására. A Bridget Jones naplója sztárja azt mondta, hogy van határa annak, hogy valakit a lehető legpontosabban ábrázoljon.

Az Entertainment Tonightnak nyilatkozva korábban ezt mondta: „Úgy gondolom, különösen ennek a történetnek az elmesélése esetén nagyon fontos volt, hogy a lehető legjobban hasonlítsak Pam Huppra.”

Zellweger megosztotta, hogy ahhoz, hogy elérje „felismerhetetlen átalakulását”, sok órát kellett a sminkszékben ülnie, miközben a New Orleans-i hőséggel és páratartalommal küzdött. A színésznő egyébként már a legújabb Bridget Jones-filmért sem volt hajlandó hízni, ahogy korábban.

Sarah Alexander közösségi kommentátor azt mondta a Metrónak: „Az, hogy Zellweger molett embernek álcázza magát, káros, kövérfóbiás és potenciálisan sérthet más molett embereket. Úgy tűnik, nem vette figyelembe, hogy ez milyen hatással lesz a kövér emberekre, és nincs tudatában annak, és/vagy naiv, hogy tovább növeli a kövér emberek megbélyegzését, amellyel már naponta szembesülnek.”

Hasonlóan, Emma Thompsont is számos kritika érte idén, amiért kipárnázták Miss Trunchbull megformálásáért a Matilda, a Musical hamarosan megjelenő filmadaptációjában.

 

renee zellweger The Thing About Pam

Fotó: Youtube

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top