nlc.hu
Aktuális

Megölték Sárközy István topmodell feleségét?

Magyar férje úgy véli: megölték Törökországban modell feleségét

A 23 éves Sárközy István szintén modellként dolgozik, felesége rejtélyes körülmények között halt meg Isztambulban.

Az orosz származású Szofi és Sárközy István mindketten a modell szakmában dolgoztak, amikor megismerkedtek. Nagyon fiatalok, de úgy érezték, szerelmük egy életre szól, a pandémia alatt összeházasodtak – derült ki a Fókusz riportjából.

Sárközy István és felesége, Szofi

Sárközy István és felesége, Szofi (RTL Klub)

Szofi nyáron ment ki egy munkára Törökországba, ahonnan már nem tért haza. István szerint Szofi lehet, hogy olyan munkákat is elvállalt, amiktől próbálta távol tartani, például egy esküvőre és egy medencés buliba is hivatalos volt.

Férje, miután napokig nem tudtam elérni, hívta a helyi rendőrséget és az orosz konzulátust, de falakba ütközött. Szofi szobatársától tudta meg, hogy lehet, Szofi az a nő, akiről cikkeznek, akit egy szálloda előtt találtak holtan.

A jegyzőkönyv és utcai és más kamerák felvétele szerint Szofi bódult állapotban dülöngélt az utcán egy vizes palackkal nem sokkal a halála előtt. A jegyzőkönyvben azt írják, egy férfi vitte fel a hotelszobájába, mert féltette, de hogy onnantól kezdve mi történt, arról számtalan variáció született. A lényeg, hogy Szofi kiesett/kilökték az emeletről és meghalt. István szerint felesége szívbeteg is volt.

A nagyváradi fiatalember azt akarja, hogy az, aki felesége haláláról tehet, megfizessen a tettéért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top