nlc.hu
Aktuális

Péter gazdát sok nő akarja megismerni

Péter gazda: „Sokan megismernek az utcán, a bátrabbak oda is jönnek hozzám”

Sokan gratulálnak neki.
Péter gazda

Péter gazda a műsor végén Andit választotta, akivel Svájcba utaztak az álomrandira. Miután hazaértek, hónapokig folytatták az ismerkedést, de azért megrekedt a kapcsolatuk. 

„Valóban párkapcsolatként működött a viszonyunk egy darabig, de amikor eljutottunk a mélyebb témákig, akkor felszínre kerültek olyan dolgok is, amik korábban nem. Ezek azt mutatták, hogy bármennyire is szimpatikusak vagyunk egymásnak, mások az elképzeléseink a jövőről, két teljesen különböző úton haladunk. Így nincs esélyünk a közös boldogságra. Egyszerűen mások voltak az elképzeléseink arról, hogyan tovább” – vallotta be a Story magazinnak a gazda, akinek nagyon furcsa az ismertség és az, hogy ennyien írnak neki. 

„Nagyon sokan megismernek az utcán, a bátrabbak oda is jönnek hozzám. Leginkább gratulálnak, de sokan ismerkedni is akarnak. Sokszor úgy köszönnek rám, mintha a tévéképernyőn keresztül már kialakult volna egy személyes kapcsolat és ismerősök lennénk. A közösségi oldalalom elkezdtem egy videósorozatot, és az egyik videóban szerepelt a fiam is. Tegnap például voltam vásárolni, és a kasszás hölgy a kezembe nyomott egy ajándék figurát, ami a vásárlás mellé jár, és azt mondta, ezt a kis cukinak küldöm. Gondolom, a kisfiamra utalt. Aki nem is olyan kicsi már, hiszen 12 éves létére 160 centi. De nagyon örülök ezeknek a reakcióknak” – mondta az rtl.hu-nak a Házasodna a gazda társkeresője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top