nlc.hu
Aktuális

Súlyos baleset lett a durrdefektből

Rázuhant az autója a durrdefekt után az M5-ösön

Brutális baleset történt az autópálya bevezetőjén.
defekt

Rázuhant a saját autója egy 34 éves férfire, miután egy oszlopnak csapódott Budapesten, az M5-ös autópálya bevezetőjén, a Nagykőrösi úton péntek este. A Tények információi szerint menet közben durrdefektet kapott az egyik hátsó kerék, ezért a sofőr a padkának hajtott, ami azonban megdobta. Az autó ezután irányíthatatlanná vált, és csaknem 50 méterrel arrébb egy oszlopnak csapódott. A kocsi visszapattant az útra és a tetejére borult. Egy 34 éves, Pest megyei férfi vezette az autót, aki menet közben kirepült a vezetőülésből, majd a kocsija rázuhant.

A fővárosi tűzoltók egy speciális, felfújható, úgynevezett mentőpárnával emelték meg a járművet, így mentették ki az alászorult férfit.

A szerencsétlenül járt sofőr súlyosan megsérült, kórházba vitték.

Ezen a szakaszon 70 km a megengedett sebesség. Azt, hogy ennél gyorsabban ment-e a sofőr, valamint, hogy be volt-e kötve, még vizsgálják. A rendőrség szabálysértési eljárást indított.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top