nlc.hu
Aktuális

Videó a Boráros téri villamosbalesetről

Videón a hétfő esti budapesti villamosbaleset

A BKV közleménye szerint villamosvezető rosszulléte okozhatta a hétfő esti villamosbalesetet a Boráros téren.

Hétfő este súlyos villamosbaleset történt Budapesten: a 4-es, 6-os villamosok Boráros téri megállójában álló járműnek hátulról nekiütközött a megállóba beérkező másik villamos, amelynek következtében mindkét szerelvény kisiklott. A balesetben hatan sérültek meg, köztük a ráfutó villamos vezetője.

Az RTL Híradó megszerezte baleset felvételeit, amelyet a Budapest Közút nyilvánosan is nézhető térfigyelő kamerája rögzített. A videó nem a legjobb minőségű, és a baleset is elég távol történt a kamerától, ezért piros körrel jelezték az ütközés pillanatát:

A BKV keddi közleménye szerint villamosvezető rosszulléte okozhatta a Budapesten hétfő este történt villamosbalesetet, amelyben hatan sérültek meg, a járművekben több száz millió forintos nagyságrendű kár keletkezett.

Ráfutásos balesetben összeroncsolódott Combino villamos Budapest IX. kerületében, a Boráros térnél 2022. december 19-én.

Ráfutásos balesetben összeroncsolódott Combino villamos Budapest IX. kerületében, a Boráros térnél 2022. december 19-én (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

A sérült villamosvezetőt kórházban ápolják, állapota stabil – tudatta a közlekedési társaság, amely a közleményben mihamarabbi felépülést kívánt a balesetet szenvedett utasoknak és BKV-s kollégának.

(nlc/MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top