nlc.hu
Aktuális

Expasi visszaszerzése

Furcsa módszerrel szerezte vissza volt barátját – most összeházasodtak és babát várnak

Ez a nő szakított a barátjával, majd szélsőséges lépésre szánta el magát, hogy újraélessze a kapcsolatot.
nő telefon

A huszonnyolc éves Natalie Iraola még 2014-ben, egy házibulin találkozott először a harminckét éves Diegóval, és a dolgok hamar komolyra fordultak. Miután azonban két hónappal később összeköltöztek, a pár túlságosan „intenzívnek” találta a dolgokat, és úgy döntöttek, külön folytatják. Annak ellenére, hogy rövid időt töltöttek együtt, Natalie-t lesújtotta a szakítás, mert meggyőződése volt, hogy Diego „az igazi”. – Összetörte a lelkemet, amikor szakítottunk – mondja a metro.co.uk cikkében. Elhatározta, hogy megpróbálja helyrehozni a kapcsolatot, és beírta a Google keresőjébe a kérdést: „hogyan szerezzem vissza a páromat?”. Talált is egy szöveges szolgáltatást, ami azt ígérte, hogy végigvezeti a folyamaton. Natalie naponta kapott üzeneteket, amelyekben megmondták neki, mit tegyen. Például azt tanácsolták neki, hogy ne mutassa magát kétségbeesettnek vagy hogy írjon szentimentálisan. Úgy tűnik, a motivációs üzenetek működtek, mivel a pár néhány hónappal később, 2014 szeptemberében újra randevúzni kezdett – az újraegyesülést Natalie a szöveges tanácsadásnak köszönheti. – A szolgáltatás például egyik nap azt tanácsolta, hogy ne is keressem a volt páromat. Máskor azt írták, beszéljek neki az életem pozitívumairól. Valójában azt szerettem volna írni neki, hogy újra össze akarok jönni vele, de kivártam, és a tanácsot megfogadva inkább csak arról beszélgettem, hogy milyen jól teljesítek az egyetemen.
Miután a pár túltette magát a személyes problémákon, rájöttek, hogy hiányoznak egymásnak, és újra csevegni kezdtek. 2015 februárjában Natalie visszaköltözött Diegóhoz, a férfi pedig 2017 áprilisában megkérte a kezét. Kisvártatva összeházasodtak, majd 2019 júniusában megszületett kislányuk, Stella – ékesen bizonyítva, hogy Natalie terve bevált.

A fiatal édesanyja ma azt mondja, boldog, hogy követte a visszaszerzésre ajánlott lépéseket, de a külön töltött idő is hasznos volt számukra. – Mindkettőnknek alkalma volt arra, hogy magán dolgozzon, és ez is kellett az újrakezdéshez – magyarázta. – Valójában már az elején nagy volt az összhang köztünk, csak hát túl korán költöztünk össze, csak mert nekem nem volt hol laknom. Pont ezt az impulzivitást segített kikapcsolni a szöveges szolgáltatás például olyan üzenetekkel, mint: „ma erős leszel, és nem írsz az exednek”. Így Diego nem érzett nyomást, és maga dönthetett úgy, hogy ismét legyünk együtt. – Semmit sem akartam erőltetni, de soha nem éreztem olyasmit, mint Diego iránt – teszi hozzá Natalie, aki úgy érzi, hogy ha nem használta volna a webhelyet, nagyon elragadták volna az érzelmek.

Amikor elmondta a turpisságot a párjának, az nem haragudott, inkább nevetett egyet. – Natalie nagyon módszeres, és vicces, hogy bedőlt ennek a trükknek, de ma már nem bánom!

Címlapképünk illusztráció.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top