Aktuális

Intuitív és egyszerűen hibátlan – KRUPS INTUITION EXPERIENCE & EXPERIENCE+

A KRUPS INTUITION termékcsalád kávéfőzői megtestesítik minden igazi kávéínyenc álmát. Hisz ez a gép a legjobb kávé, a tökéletes dizájn és a modern technológia ötvözete.  A kávé szerelmesei imádni fogják az új KRUPS INTUITION EXPERIENCE és EXPERIENCE+ készülékeket, amelyek nemcsak kávét készítenek, hanem egyúttal igazi élményt nyújtanak a kávéfőzés során.

Intuitív és egyszerűen hibátlan - KRUPS INTUITION EXPERIENCE & EXPERIENCE+
Minden magának a kávéfőzőnek a kialakításával kezdődik. A készülék felszíne rozsdamentes acél, amelynek enyhén mattított felülete körbeöleli a kávéfőző elülső részét. A KRUPS INTUITION EXPERIENCE+ vadonatúj technológiai újításának köszönhetően csökken a kávé elkészítése közbeni zajszint. A kávéitalok választéka 21 fajtára bővült, köztük megtalálhatók a hideg italok is, melyekkel a felfrissülés garantált. A forró nyári napokon így könnyen lehűtheti magát konyhájában. Három jegeskávérecept közül választhat: a divatos Nitro kávét kellemesen édes íze és sima, krémes állaga varázslatos. A népszerű Frappé – a jeges, habosított kávét sűrű habbal – és a klasszikus jegeskávé is elnyeri majd mindenki tetszését, amelyhez ízlés szerint jégkrémet és extra jégkockákat is adagolhatunk

Az erős kávé kedvelői örömmel fogadják majd az extra erős, akár 15%-kal több őrölt kávé felhasználásával készült kávéitalok elkészítésének lehetőségét. Ráadásul nem is kell ezesetben csak a feketekávéra gondolni, az extra erős ital funkció az összes recepthez elérhető, így például egy erős cappuccino is könnyedén elkészíthető. A KRUPS INTUITON EXPERIENCE így minden alkalommal biztosítja a luxus kávéélményt és a legjobb hangulatot.

Intuitív és egyszerűen hibátlan - KRUPS INTUITION EXPERIENCE & EXPERIENCE+
A jól bevált KRUPS Quattro Force főzőrendszer lehetővé teszi, hogy a kávéfőzés folyamata a kávészemektől az ital elkészültéig tökéletesen összehangolt legyen.  Az Active Speed kúp alakú őrlővel történő gyors őrléstől kezdve a kávé minőségi préselésén át a tényleges főzésig mindenről a Quattro Force rendszer gondoskodik. A folyamat részét képezi az Auto Clean intelligens tisztítórendszer is, amely a kávéfőzőt tökéletesen higiénikusan tartja a minden használat utáni automatikus tisztításnak, illetve a jól kidolgozott, manuális beavatkozást nem igénylő tisztító, és vízkőmentesítő programjának köszönhetően. Elég csak évente néhányszor lefuttatni a programot tisztítótablettával vagy vízkőoldó porral. A kávéfőző ráadásul a használat gyakoriságának megfelelően figyeli, hogy mikor van erre szükség, és időben figyelmeztet erre. Így nap mint nap gondtalanul élvezhetjük a tökéletes kávét.

Intuitív és egyszerűen hibátlan - KRUPS INTUITION EXPERIENCE & EXPERIENCE+
A profilok létrehozásának lehetősége is kibővült, így mostantól az egész család személyre szabottan elmentheti kedvenc italait (legfeljebb 8 profil létrehozására van mód). A kávéfőző vezérlése olyan egyszerű, mint egy mobiltelefon használata, saját háttérvilágítást beállítva pedig igazán egyedi lesz – tavasszal talán a friss zöld, ősszel pedig a meleg narancssárga esik majd jobban Önnek. Ráadásul a fényjelzésnek köszönhetően mindig tudja majd, ha a kávéfőzőnek szüksége van a közreműködésünkre. A színes jelzőfények élénkpirosan felvillannak, a kijelzőn megjelenő utasítások pedig részletesen végigvezetnek majd minden szükséges lépésen.

Intuitív és egyszerűen hibátlan - KRUPS INTUITION EXPERIENCE & EXPERIENCE+
A kávéfőzők a teljesen új Milk Expert technológiával felszereltek, amely az automatikus tisztítási képességet tökélyre fejlesztette, miközben megtartotta a One-Touch Cappuccino tejrendszer minden népszerű funkcióját. Így most már a tejitalok elkészítése után sincsen szükség kézi tisztításra, a tejrendszer képes gondoskodni magáról, ugyanolyan gyakori tisztítási ciklusokban, mint korábban. A bársonyosan sima hab vagy akár kedvenc háromrétegű italunk, amelyet úgy készíthető, mintha egy kávézóban lennénk. A KRUPS INTUITION EXPERIENCE termékcsalád innovatív kávéfőzői gondoskodnak a legfinomabb kávéról, és a karbantartásuk sem vesz sok időt igénybe.

Intuitív és egyszerűen hibátlan - KRUPS INTUITION EXPERIENCE & EXPERIENCE+
A KRUPS INTUITION EXPERIENCE+ (EA877D10) kávéfőző ajánlott fogyasztói ára 469 990 HUF a KRUPS INTUITION EXPERIENCE (EA876D10) ajánlott fogyasztói ára 449 990 HUF.

Intuitív és egyszerűen hibátlan - KRUPS INTUITION EXPERIENCE & EXPERIENCE+A francia Groupe SEB családi vállalat, amely a magyar piacon a Tefal, a Rowenta és a Krups márkáiról ismert, elkötelezte magát a termékei 15 évig, kedvező áron történő javíthatósága mellett. Ez a vállalat termékeinek 95%-ára érvényes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top