nlc.hu
Aktuális

Szexuális zaklatás: 9 éves diákját zaklathatta a tornatanár

A vád szerint szexuálisan zaklatta egy 9 éves diákját az idős tornatanár

Egy idős tornatanár rendszeresen szexuális cselekményekre kényszerítette az akkor mindössze 9 éves lányt.
Kalapács a bíróságon

A vád szerint 2017 tavaszától az akkor harmadik osztályos, 9 éves kislány kiközösítve érezte magát, és nem akart részt venni az udvari szabadfoglalkozáson. Sokszor az ügyeleti időben is a tornatanárral beszélgetett, a tanár többször vonult félre vele, majd a vád szerint 2019 tavaszától K. László rendszeresen „különböző szexuális cselekményeket végzett” vele. 

A Budapest Környéki Törvényszéken csütörtök reggel tartottak előkészítő ülést az ügyben.  Ami tény, az 58 éves K. Lászlót tizenkettedik életévét be nem töltött, nevelése, felügyelete, befolyása alatt álló sértett sérelmére folytatólagosan elkövetett szexuális erőszakkal vádolják, az ügyészség pedig nyolc év fegyházat kért rá beismerés esetén. Az ügy érzékenysége miatt és a kislány védelme érdekében a bírónő zárt tárgyalást rendelt el.

Novemberben írtunk egy hasonlóan borzalmas esetről, akkor 10 évre eltiltották a közügyektől és 9 év 6 hónap fegyházra ítélték azt a debreceni gyermekfelügyelőt, aki a rábízott fiúkat kényszerítette szexre.
 

(Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top