nlc.hu
Aktuális

A szülők beleegyeztek a magát Madeleine McCann-nek valló nő DNS-tesztjébe

Madeleine McCann szülei beleegyeztek, hogy DNS-tesztet csináltasson a nő, aki a lányuknak vallja magát

Ezzel igazolná, hogy valóban ő a 2007-ben eltűnt kislány.

Egy lengyel nő azt állítja, ő Madeleine McCann, a kislány, akinek Portugáliában, egy családi nyaraláson veszett nyoma még 16 évvel ezelőtt. Bár állítása szerint a rendőrség nem veszi komolyan, a McCann házaspár beleegyezett abba, hogy DNS-vizsgálatot csináltassanak. 

Julia Faustyna több posztban is igyekezett bizonyítani a szerinte nyilvánvaló fizikai hasonlóságokat közte és Madeleine között, de egy genetikai vizsgálat lenne az, amivel valóban igazolni lehetne, hogy az-e, akinek mondja magát. 

Kate és Gerry McCann 2017 áprilisában

Fotó: Joe Giddens / POOL / AFP

Miután Madeleine McCann eltűnt, a portugál rendőrség előbb egy, Praia da Luz üdülővárosban élő brit férfit gyanúsított meg, majd hamarosan a szülők kerültek a hatóság célkeresztjébe, néhány évvel ezelőtt pedig egy komolyabb fordulat történt, egy német férfi, bizonyos Christian Brückner személyében újabb gyanúsítottja lett az ügynek. A férfit 2022 őszén szexuális bűncselekményekkel vádolták meg, ezeknek a vádaknak azonban nincs köze Madeleine McCann 2007-es eltűnéséhez.

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top