nlc.hu
Aktuális

Egész éjjel bántalmaztak egy 17 éves lányt, mert nem akart prostituált lenni.

Majdnem agyonvertek egy 17 éves lányt, mert nem akart prostituált lenni

Egy férfi egész éjszaka bántalmazott egy fiatalkorú lányt, mert nem akart prostituált lenni külföldön. A feltételezett elkövető arra számított, hogy külföldi megélhetését majd ebből biztosítja.
sziréna

A Police.hu azt írja, hogy egy 26 éves karcagi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023. április 27-ről április 28-ra virradó éjszaka karcagi lakóházában órákon keresztül bántalmazott egy 17 éves helybeli lányt. A gyanúsított azt tervezte, hogy a kiskorút külföldre viszi, ott a prostitúciós tevékenységre kényszeríti, és a megélhetését ebből fedezi. A sértett ezt megtagadta, ezért a férfi brutálisan ütlegelte a fiatalt. A bántalmazás következtében a lány – az elsődleges orvosi vélemény szerint – életveszélyes sérülést szenvedett.

A bűncselekmény helyszínére kiérkező rendőr járőrök a lakcímén fogták el a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók a férfit emberkereskedelem és kényszermunka bűntett, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A férfi tagadta a terhére rótt bűncselekmények elkövetését. A nyomozó hatóság a gyanúsított őrizetbe vételéről határozott, majd az illetékes bíróság elrendelte letartóztatását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top