nlc.hu
Aktuális
Gyilkosa szerint terhes volt tőle a 12 éves lány

20 évvel idősebb gyilkosa szerint állapotos volt a gyermekével a 12 éves tiszarádi lány

Beismerte, hogy ő ölte meg Kingát.

Állapotos volt a gyermekével a 12 éves, tiszarádi lány, ezen vesztek össze annyira, hogy rátámadt a gyerekre és puszta kézzel megfojtotta egy erdőben Nyíregyházán, miután az orvostól eljöttek (szögbe lépett ugyanis a lány, ezért elkísérte sebkötözésre) – ezt nyilatkozta az RTL Híradónak a 32 éves férfi. Állítása szerint részeg volt, ezért csak homályosan emlékszik a részletekre, de arra igen, hogy a holttestet otthagyta az erdőben, majd hazabuszozott.

“Otthagytam a holttestet, utána én mentem ki a buszhoz és felültem” – mondta a férfi, aki azt állítja, egy vita hevében támadt a lányra. Elmondása szerint azon vesztek össze, hogy Kinga akarta a gyereket, ő viszont nem. Arra a kérdésre, hogy tényleg várandós volt-e a kislány, azt válaszolta, hogy Kinga ezt mondta neki. 

“Az ön gyermekét várta?” – kérdezték tőle, mire a férfi: “Igen. Szerintem én voltam”.

Az RTL Híradó stábjának is elmondta azt, amit a rendőröknek: viszonya volt a gyerekkel. Azt is többször elmondta, hogy szerinte a lány anyja is tudott az egyhónapos viszonyukról, sőt arról is, hogy várandós volt a lánya, még ő vette Kingának a terhességi tesztet, de az anya mindezt tagadja.

A lány és későbbi gyilkosa onnan ismerték egymást, hogy a férfi hozzájuk költözött Gávavencsellőről Tiszarádra. A nagymama ezt a kezdetektől rossz szemmel nézte. 

Mikor vasárnap sem ment haza Kinga, az édesanya telefonált a rendőrségre, akik egyből a férfihoz mentek, azonnal megtört a nyomozóknak. Visszament velük a helyszínre és a holttesthez vezette őket.

A gyerekgyilkost tegnap letartóztatta a bíróság. Akár életfogytot is kaphat a büntetett előéletű férfi, akit korábban lopás miatt ítéltek el.

Az orvosszakértők még vizsgálják, hogy állapotos volt-e a 12 éves lány.

Kiemelt fotó forrása: RTL / RTL Híradó – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top