Aktuális

Bevállalós olvasmány – itt az év botránykönyve

A szabad akarat játéka az a regény, amit csak a bevállalósak olvasnak majd csomagolás nélkül a buszon vagy a metrón.

Nem mintha a swingerkönyvként is emlegetett kötet borítóján lenne bármi, ami miatt takargatni kell, de a tartalmát is egyre többen ismerik. Márpedig a könyv belseje nem szűkölködik szaftos leírásokban. Lépésről lépésre, szinte hétről hétre követjük, ahogy a főszereplőt, Cathyt beszippantja a szabad szerelem világa – esetleg fordítva –, és szexuális élete ott teljesedik ki, ahol másoké már régen véget érne, a swingerklubok félhomályában.

Bevállalós olvasmány – itt az év botránykönyve

A szabad akarat játéka azért szerencsére messze több, mint néhány gátlástalanul töltött éjszaka és nappal részletes leírása. Egyrészt a főhősnek hétköznapi élete – munkája, családja, barátja és ellensége – is van, amit szintén nyomon kísér az olvasó. Másrészt a kötet többször felvet kérdéseket erkölcsről, választásról, az egyén önmegvalósításának határairól. Ezekben a kérdésekben olvasóként senki nem ússza meg, hogy legalább magában állást foglaljon, meghatározza a saját szabad akaratának határait.

További információ a könyv Facebook-oldalán, Libri, a Líra és a Bookline oldalain.

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top