Aktuális

Fedezd fel az új NIVEA hajformázókat!

Formázás és újraformázás – amíg el nem készül az álomfrizurád!

MA A SZÉPSÉG EGYET JELENT A TERMÉSZETESSÉGGEL

A nők világszerte nagy gondot fordítanak a megjelenésükre. Manapság egyre többük számára elsődleges szempont, hogy a hajuk egészséges és természetes hatású legyen. Ezért is keresik az olyan hajformázó termékeket, amelyek természetes összetevőket tartalmaznak, és „mentes” formulával* rendelkeznek. A NIVEA már több, mint egy évszázada segíti a nőket abban, hogy megmutathassák természetes

szépségüket – ez most is így van! A NIVEA újdonságai új szintre emelik a hajformázás élményét, bármilyen hajszerkezetről legyen is szó! Hozz ki többet a frizurádból, és próbálj ki különféle stílusokat, akár egymás után is. Mindezt, a többi hajformázóra jellemző alkoholszag nélkül!**

*Kutatás: Használat & attitűd, Mindline, Németország (2015) és Svájc (2018)
**etil-alkohol nélkül

INNOVATÍV HAJFORMÁZÓK

Innovatív és ápoló formula egyben:

1. TÖBB IDŐT AD A FORMÁZÁSRA

0% alkohol* formulája kétszer hosszabbá teszi a száradási időt, szemben más átlagos hajlakkokkal, ezzel is megkönnyítve a hajformázást. Addig fésülheted és alakíthatod a frizurádat, amíg elégedett nem leszel vele!

*etil-alkohol nélkül

2. ELSŐ A HAJ EGÉSZSÉGE!

Az új hajformázók nem szárítják ki a hajat, köszönhetően a bennük lévő szárazolajnak. Ez az olaj minden egyes használatkor ápolja a hajszálakat, és csodás illatot hagy maga után. Napközben is szabadon felfrissítheted vele a frizurádat!

3. NEM RAGAD, NEM TAPAD

A 24 órán át tartó hatás az Eucerit®-et és polimereket tartalmazó formulájának köszönhető, melyet könnyű kifésülni a hajból. A kímélő permet bevonja a hajat, és rugalmas tartást biztosít. A végeredmény: természetesen szép frizura!

MERT A FRIZURÁD NINCS ADDIG KÉSZ, AMÍG TE ÚGY NEM ÉRZED, HOGY KÉSZ!

ÚJRAFORMÁZHATÓ, LÉGIESEN DÚS HATÁS

Ints búcsút az alkoholszagú, hagyományos hajlakkoknak! Az új NIVEA Forming Spray Volume hajlakk 24 órán át tartó rugalmas tartást és természetes hatást biztosít a frizurádnak a haj kiszáradása nélkül. Élvezd a természetes, dús, de nem ragadós frizurát, amire mindig is vágytál!

ÚJRAFORMÁZHATÓ EGYENES HATÁS

Új, innovatív termékünk ideális azok számára, akiknek természetesen egyenes a haja, de szeretnék megváltoztatni a frizurájukat – akár napközben is. Az egyedülálló formula ápolja a hajszálakat, és segít megszelídíti a rakoncátlan hajat. Tetszés szerint formázhatod, majd újraformázhatod a hajad, amelyet ezután 24 órán át természetesen könnyednek érzel majd.

FORMÁZD ÚJRA A LOKNIKAT

Köszönhetően az egyedi formulának, a már hullámos frizurád bármikor újraformázható lesz, anélkül, hogy kiszáradna. A göndör tincsek kialakítása így nagyon egyszerű: az új hajlakkunk lehetővé teszi, hogy annyiszor formázd újra a hajad, ahányszor csak szeretnéd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top