Aktuális

Valentin-napi szerelmes üzenetekhez is jó választás az Acer Liquid Jade S

Az okostelefonok világában számtalan módja van annak, hogy szerelmes üzeneteinket eljuttassunk kedvesünknek. Nemcsak sms-t, mms-t küldhetünk, hanem üzenetet közösségi oldalon, esetleg valami videotelefon-rendszeren keresztül is megoszthatjuk, mennyire szeretjük. Csak legyünk kreatívak és használjuk ki a telefonunk tudását.

Milyen is a jó okostelefon?

A legfontosabb, hogy gyors legyen. Az Acer Liquid Jade S pedig egy erőteljes okostelefon. A legújabb, 64 bites Octa-core processzorral rendelkezik, ráadásul 4G LTE támogatása is van, így mindenhol és mindenkor kivitelezhető vele a böngészés vagy a streamelés.
Mivel ez egy androidos telefon (Android 4.4 Jelly Bean operációs rendszerrel kerül forgalomba), csak tölts le egy ingyenes appot, és küldj a kedvesednek pillanatok alatt ajándékot vagy virágot, ha úgy érzed, az üzenet nem elég. Az Acer Liquid Jade S zökkenőmentes teljesítményt kínál, amely nagyszerű játékokhoz és internethasználathoz egyaránt.

Valentin napi szerelmes üzenetekhez is jó választás az Acer Liquid Jade S

Annyira szép, hogy ajándékba adnád magát a telefont is?

Nem csoda. Az új Acer Liquid Jade S le sem tagadhatná származását, ugyanis tökéletesen hordozza a Liquid Jade család minden stílusjegyét. Teljesen ívelt tokozással és felületekkel, eleganciával érkezik a készülék, mely kifejezetten kellemes a szemnek. 7,78 milliméteres vékonysága, mindössze 116 grammos súlya lenyűgöző, s egyben megalapozza azt, hogy az Acer Liquid Jade S bekerülhessen a legelegánsabb, legkönnyebb 5 col képátlóval rendelkező okostelefonok közé. Mindezek mellett kényelmes a telefont kézben tartani, akár egy kézzel is jó a használat, köszönhetően a csúszásgátló felületi kialakításoknak.
Igazad van, Valentin-napi ajándéknak is megfelel!

Valentin napi szerelmes üzenetekhez is jó választás az Acer Liquid Jade S

Kívül szép, belül tökéletes!

Az Acer Liquid Jade kompatibilis az Acer technológiákkal is. Az AcerEXTEND például lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy teljes irányítást kapjanak az okostelefonjaik felett, kábeles vagy vezeték nélküli megoldással, Windows alapú PC-vel, saját billentyűzetükön gépelve, drag and drop megosztást használva – a multitasking élményt magasabb szintekre emelve. Az AcerNAV egy ingyenes offline navigációs szoftver, melyet a TomTom fejlesztett, és együttműködik a TripAdvisor POI szolgáltatással, lehetővé téve az Acer Liquid-felhasználóknak azt a rugalmasságot, melynek segítségével bárhol, bármikor elboldogulhatunk.

És ez még nem minden.

Az Acer Liquid Jade S opcionális hybrid microSD dual nano-SIM foglalattal érkezik. A felhasználóknak lehetőségük nyílik arra, hogy az épp nem használt microSD foglalatukat átengedjék egy második nano-SIM kártya részére, így akár párhuzamosan két mobilszolgáltatóval is kapcsolatban maradva.

Valentin napi szerelmes üzenetekhez is jó választás az Acer Liquid Jade S

Szeretnéd megörökíteni a romantikus, szerelmes napodat?

Ezzel a telefonnal megteheted. A 13 megapixeles hátsó kamerának köszönhetően (F1.8 rekeszidő) tökéletes fotókat készíthetsz bárhol, bármilyen környezetben, még akkor is, ha alacsonyak a fényviszonyok. Az előlapi kamera 5 megapixel felbontást tud, de ez bőségesen elegendő ahhoz, hogy mondjuk legyártsd a legjobb szelfidet.

Az Acer Liquid Jade S kamerája egyébként hangutasításokkal is működésre bírható, például a “Cheese” vagy “Selfie” szavakra automatikusan vált az elő-, illetve hátlapi kamerák közt. Így hát a fotómegszállottak egy remekül kezelhető fényképezőgépet-kamerát kapnak, így elkaphatják bármikor a tökéletes mosolyt. A jól átlátható kezelőfelület teljes kezelhetőséget biztosít, minden beállítás részletesen hozzáférhető a filterezésektől egészen a finomhangolásokig. Mindezek mellett az Acer bemutat egy teljesen új funkciócsomagot, amely alapvetően csak az Acer Liquid Jade S-nél érhető el: A Dual Shot lehetővé teszi, hogy a felhasználó párhuzamosan az elő-, illetve hátlapi kamerával is készíthessen fotót vagy videót (kép a képben), a Gourmet mód pedig direktben Instagram-feedet készít, még szebbé és egyedibbé varázsolva a képeket. Azoknak pedig, akik nem értenek annyira a részletes kezeléshez, ideális lehet az Auto-Scene-Detect mód, amely minden alkalommal a legjobb beállításokat alkalmazza a kép-, illetve videokészítés során.

Ez a mi Valentin-napi ajándékunk neked! Acer

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top