Kezdők karácsonya

69 év után talált újra egymásra anya és lánya

A 88 éves asszony azt hitte, szüléskor veszítette el a lányát, akivel most, 69 év után találkozott először.

Genevieve Purintonnak 69 évvel ezelőtt a kórházban azt hazudták, a lánya meghalt szülés közben, mert a családja nem akarta, hogy a 18 éves Genevieve egyedül nevelje a gyerekét. A lányát, Corinne-t egy kaliforniai család fogadta örökbe, és nevelte fel.

Genevieve-nek sosem lett több gyereke. Eközben lánya élete is nehezen alakult: miután nevelőanyja meghalt, a nevelőapja újraházasodott, mostohaanyja pedig sosem bánt jól vele. Mindig is az igazi édesanyjáról álmodozott. A 69 éves Corinne tavaly karácsonyra kapott egy DNS-tesztcsomagot a lányától, aki tudta, mennyire szeretné megismerni biológiai anyját. Így találtak egymásra a 88 éves Genevieve-vel.

Mindketten igazi karácsonyi csodaként tekintenek a találkozásra, hogy annyi év után végre megismerhették egymást. „Anyám mindig nővér akart lenni, de a szülei szakácsnak adták. Én 34 éven át dolgoztam nővérként és a szenvedélyem a főzés” – osztotta meg Corinne.

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top