Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Megosztó személyiség
2009-02-23 11:391.
Torolt_felhasznalo_396704
Létrehozva: 2009. február 23. 11:39
Kedves Fórumozók,
beszélgessünk a megosztó személyiségekről,
akiket vagy utálnak vagy szeretnek, vagy kiközösítenek, vagy felnéznek rájuk.
Miért van ez?
Mi bennük (bennünk) a jó, a kedvelhető és mi a rossz, az utálható?
Üdv:
kacsacomb
Hát ő mondjuk tényleg távol áll a bulvárkodástól. :)
Sztem abban egyetérthetünk (ne merd azt írni, hogy nem:)), hogy inkább egy Havas-féle bulvár, mint egy Győzike -féle bulvár. :)
Uff, ezt jól megkaptad Dori!
3 perces sarokbaállás!
Én meg azt hittem, hogy Kiszel Tündéről lesz szó..... /nagyon csalódott szmájli/
A remetékről megfeleldkeztem : )))
Igen, igazad van : )
maszturbálj + nyitott kapcsolat?
Néha olvasom a neki írt levelekről a cikkeket itt az nlc-n, de még nem láttam ezt a kettőt. A Hellingert annál többet :)
Én most ugrasztottam össze a főnökeimet :)))
Az egyik engem akar, a másik utál :) Én pedig ott tartok hogy bedobom a törölközőt ha nem változik a helyzet.
Erre összeugrottak :)
: ) oh ismered havast személyesen?
Miben más a nemtvben mutatott énje a tvben mutatott énjétől?
: )))))))))))))
vicces vagy
Persze, mert a férfiben kódolva van a verseny megszokása. A nőben meg nem.
Nálunk pl. a munkahelyen a nők között nincs rivalizálás, mert a zömük klimaxon túl van már, tehát nem nagyon van tele az emelet a hormonjaikkal. Ketten vagyunk 50 alatt, de mi összebarátkoztunk, ez egy szerencsés helyzet. A férfiaknál más a helyzet. Soakt rivalizálnak, fújnak egymásra, de mégis együtt tolják a cég szekerét. De azért szoktam mosolyogni, amikor a szokásos heti vezetői értekezletre vonulnak, hogy vágni lehet a tesztoszteront a folyosón.
"A nők viszont békés közeget szeretnek maguk körül"
Háát én nem tudom :))), más tapasztalataim vannak.
Hát, jó 1 éve nem olvasom már a cikkeit rendszeresen, addigra lett elég.
Talán korábban volt.
Szia!
Szerintem azért jönnek ki nehezebben a nők egymással, mert irigyek. Irigyek arra, ha a másik nő szebb, okosabb, talpraesettebb, jobbat süt vagy főz....és a csomó indokot keresenek arra, hogy bárhogy is, de beleköthessenek valamibe.
Nem is tudom hol hallottam ezt a kis szösszenetet:
A legjobb smink egy csúnya barátnő.....
Szerintem nem csak itt az nlc-n, de a valós életben semlétezik olyan személyiség/egyéniség, akit mindenki szeret, vagy éppen mindenki utál, hiszen mi magunk is bizonyos embereket szeretünk, viszont vannak akik nagyon ellenszenvesek (direkt nem írtam, hogy utál) nekünk. Sokszor épp azt a tulajdonságjegyet utáljuk vagy kritizáljuk a másikban, amely bennünk is meg van, csak legfeljebb nem vesszük észre.
A híres emberek megítélése nagyon szubjektív dolog, hiszen nem ismerjük őket személyesen....
Akit mindenki szeret, azt senki nem szereti igazán.
A főnököt szokták látványosan szeretni, háta mögött meg kritizálni. Mondjuk, intelligens főnök ezzel tisztában van, és aszerint kezeli a beosztottait.
Most az jutott eszembe, hogy a hiúság is lehet irritáló.
Szerintem mindenki lehet megosztó...Attól függhet,hogy mekkora "körben" ismerik...
Konkrét személyekről azért lehet jobban véleményt alkotni,mert bizonyosan vannak akik "közelről" ismerik Őket..
Alföldi,Friderikusz,Fiala,Havas,Eszenyi ,Jakupcsek, stb
Vagy :Győzike,Tüncike,Mónika,Bódiék,Pákó,Annácska,Szájnagy Mária stb
Aztán :Nagy Feró,Gáspár Laci,Tóth Gabi,Hajdú Péter,Soma,stb
Ez csak 3 sorba szedett pár ember,szerintem mindegyik s szempontból megosztó személyiség.....Vagy "szereted" Őket,vagy taszitanak..
Mégis Ők nem irritálnak annyira,mint a pletykafészkek,akárhol,akik akárkinek akármikor megmondják az "őszintét",ha akarja ,ha nem.
Mert ezek aztán azonnal "megosztanak"..
NNNa,ezeket utálom...Miért?Csak.
Irigyek bizony.
Általában azok a nők viselkednek így, akiknek nincs egészséges önértékelésük. Fuhh, utálom őket.
Szia Erzsi!
Természetesen mindig vannak kivételek, nem tudom miért vetted ennyire magadra:-)))) Azért megérne egy tanulmányt ennek a kérdésnek a feszegetése, a zömével "nőies" munkahelyeken, mint pl. iskola, óvoda, egészségügy....(ahol azért döntő többségben nőket foglalkoztatnak)