Itt vagyunk régi barátok 2

*zsóka49*
Létrehozva: 2006. június 25. 09:58

Megprobálok uj topikot nyitni. Hátha sikerül beszélgetnünk.Várlak benneteket, akik az Ide, ide régi barátokban voltatok,Hátha igy megy

80216 hozzászólás
 1. 2020. január 25. 21:1280216.

  Szervusztok kedves Barátok!


  Totyi legyen úgy, ahogy szeretnéd, semmi gond. Valójában arra gondoltam, hogy ez sem lenne egy negatív 3 hét, de persze nekem nem lesz jobb sem így, sem úgy. Megértelek, mivel már én magam is nehezen mozdulok, itthon szeretek lenni leginkább. Nem mintha hasznos hétköznapokat töltenék, egyre elégedetlenebb vagyok magammal.


  Hála az égnek a gyermekem sokkal jobban van, még mindig nem dolgozhat, és szivem szerint örökös felügyelet alatt tartanám. Sajnos már nem hagyja magát.


  Rózsa! Írtad, hogy felhívsz, nem tetted, de mivel bejölöltelek a face-on, megírom neked az elérhetőségemet, ami semmit nem változott. Ha nem érsz el a vezetékesen, azért van, mert nem vagyok idebent, elromlott a hordozhatóm, de ha jó lenne sem vinném ki magammal, mint ahogy a mobilt sem szoktam, mert piszkos, sáros kézzel egyikhez sem szoktam nyúlni, na meg nem is lehet úgy dolgozni, hogy telefonokkal foglalkozzam. Ez ugye nem lehet sértő senkire nézve sem. Viszont szivesen beszélek Veled akkor, amikor már sötét van odakint. Még mindig hurcolom a kisházba a megmetszett fák "hozadékait", nagyon jó gyújtós alapanyag lesz a következő télen. Viszont egyre több, nehezebb munka nekem (de még az is lehet, én magam lettem lustább??). 


  Kincsikét is bejelöltem, lehet, fogalma sincs, ki is vagyok, de előbb utóbb rájön, de már nem akarok magyarázkodni, és higyjétek el, a lehető legkevesebb időt töltöm a gépnél. Leginkább akkor, amikor valóban fontos dolgokat intézek. (Bank, szolgáltatók, megrendelések, garanciák, stb., ez utóbbiból kijutott a közelmúltban bőségesen). Esténként kerülök a gép elé, elhatározva, hogy csak a fontosakat nézem, intézem, majd azon kapom magam, hogy eltelt már 1-2 óra is, mit keresek még itt? 

  előzmény:
  totyogoka (80214)
  2020-01-25  13:07
 2. 2020. január 25. 18:4580215.

  Te is .és a sok nevetés.Remélem ha bejön a jó idő elmegyünk országjárásra


  Képzeld korog a gyomrom mikor a kórházi időben kaptuk a kajákat a rendszerességet  hamar megszokta a szervezetem

  előzmény:
  totyogoka (80214)
  2020-01-25  13:07
 3. 2020. január 25. 13:0780214.

  Szép napot!


   


  Hiába no az otthon az otthon, még ha kis apró bosszúságokkal is várt az én kis otthonom. apus elfelejtette a virágokat és az egyik szinte teljesen lekókadt. a paprikással lepacázott pólóját beáztatta de abból már csak meleg ollóval jön ki a folt.stb. na de bánja kánya! Véget ért a három hét. Azt nem mondom hogy most már minden szuper de volt 3 olyan hét amikor rendszeresen masszíroztak tornáztattak kezelgettek stb.


  Ibolya! Én hallottam már gerincfeltöltésről sőt van a zselés és a cementes feltöltés attól függően, hogy a porc kopott vagy törött vagy a porc korong közötti zselés anyagot kell pótolni. ha beírod a keresőbe hogy gerinc feltöltés sok okosat lehet olvasni róla de a tutit egy MR vagy CT után lehet mondani a szakorvosok is csak akkor tudják meg hogy mit lehet tenni. Olyan gerinc támaszom nekem is van tépőzáras de hosszú távon nem jó használni.


  Rózsa! kívánom, hogy sikerüljön ez a beavatkozás! Ma már fájdalom mentesen csinálják hiszen egy időben nyomják be a lidokainnal és az meg érzéstelenít is.


  Gitta! Nagyon örülök, hogy végre itt helyben az Orfiban is mehettem rehabra és nem kellett Kakasszékre utaznom. Én már olyan messzire nem mennék . Balf se lenne közelebb így oda se mennék szívesen. Mivel ez a kis doki aki mellesleg már megkapta a főorvosi kinevezését is most a helyembe jött így nem is vágyom máshova. Amikor elpanaszoltam a vejem problémáját akkor azonnal keresett neki időpontot így 2 héten belül Ő is bevonulhat. remélem a fiad is rendbe jött , már mielőbbi teljes gyógyulást kívánok neki is.


  Valikám! Hiányoztál az éjszaka! meg a sok rötyögés is hiányozni fog egy darabig. Még a mellettünk lévő orvosi szobából is irigykedve nézett ki a drnő hogy itt mindig olyan vidámság van. Hát inkább nevessünk mint sírjunk. el képzeltük, hogy mi lenne ha a régi topiktagokból összeraknának egy hatágyas szobát akkor mit szolnának ( Megvagyok! Leva ! stb.)


  Kincsike! remélem , hogy minden rendben van Nálatok is! A fiúk is egészségesek!


  Nem is kívánok mást  csak egészséget egészséget és egészséget mindenkinek aki még látogatja a topikot és azoknak is akik már elmaradtak valami oknál fogva!

 4. 2020. január 25. 13:0380213.

  Sziasztok.


  Letelt ez a három hét sokat javultam most majd még nekem kell megfelelően vigyázni magamra. Jól telt ez a három hét sokat nevettünk már az gyógyulás.


  Itthon kisebb nagyobb fennforgás volt látszik hogy nem voltam itthon.


  Rózsa lassan topik -talit is rendezhetünk az ORFIBAN


  Tök jó volt hogy nem nekem kellett főznöm és törnöm a fejem hogy mit főzzek.


  Jövő héten sok ügyintézésem lesz mivel el vagyok maradva de nem igazán izgatom magam.


  Most mosok vasalok főzök,takarítok hogy nehogy kiesek a mozgásból torna helyett


  Betegeknek gyors gyógyulást és mindenkinek vidám gondtalan hétvégét kívánok.Sok ölelés mindenkinek.

 5. 2020. január 25. 11:0480212.

  Szervusztok


  Nagyon lassan gyogyulok,bar minden mu kat lassan elvegzek,kozbe lefekszem.


  Rozsa


  Milyen az a gerincfeltoltes,mivel toltik  fel?sosem hallottam ezt az eljarast.


  Totyi,Vali


  Orvenedek,hogy jobban vagytok,nagyon kell vigyazni az emeles es hajlaskor,es ne fazzon meg a derekatok.


  En vettem egy derekvedot,tepozaras es merevitos a geri c reszenel,amikor kimegyek a lakasbol,felteszem.


  Legyen szep hetvegetek.

 6. 2020. január 24. 22:4780211.

  Kellemes estét, Barátosnék!


  Marcsi! Jót!!!!!


  Voltam a Visegrádiban MR-CT-n. Sajnos feltöltés kell a gerincembe. Február 10. megyek a reumára, dr. Körmöczi Blankához, beutalóért, majd 20.-án az Amerikai útra. Még csak jelentkezni. Ha minden igaz, csak 1 éjszakát kell bent aludni.


  Majd a feltöltés után, nekem is aktuális lesz a kezelés, ott az ORFI-ban.


  Gittám!


  Sikerült mindkettőtöket jelölni a Face-n!!!!! Ha nem zavarlak, holnap felhívlak. Tollal a kezemben. Felírom az otthoni számodat, mert a vezetékes nekem is olcsóbb.


  Ma fájó torokkal ébredtem. Folyik az orrom is. Hétfőn meg mennem kéne a Bimbómékhoz. Valamilyen anyajegy elváltozása van. Azzal megy orvoshoz. A Fiúkra kéne felügyelnem.


  Nincs tolongás a topicon. Nem tartott sokáig a visszaolvasás.


  Valcsi!!!! Hol vagy? Hazaérték? Jobb a saját ágyadban aludni.


  Vettem Neocitránt. Leiszom magam és ágyba bújok, hogy vasárnap estig meggyógyuljak.


  Puszi az errejáróknak. Jó éjszakát, szép álmokat, Rózsás csókokat, bajuszos angyalokat. (Van új bajuszos angyalos képem, de nem tudom a nagygépre letölteni a mobilról a képeket.

  előzmény:
  dundori (80209)
  2020-01-24  19:33
 7. 2020. január 24. 19:3380209.

  Totyikám! A precon Vali tényleg vicces, de az már kevésbé, hogy 27-ig vagytok ott - papíron! De mindegy is, mert nálunk is így megy évek óta! Akartam is kérdezni egy ottani doktor felől, de így nyiltban nem akarom leírni a nevét, sok évvel ezelőtt ő volt a mi régiónk doktora. Egyszer voltam nála ambulánsként, egyedül ő mondta úgy néhány évi panaszom után, mi is lehet a bajom. Akkor kaptam már előtte különféle kezeléseket, lúdtalpbetétet (Dózsa György úti gyógyászati segédeszköz gyárban készítették, ma is meg van), és évek múltak el, mire kiderült, mi is a bajom.


  De remélem, segített a gyógykezelés, egyszer mégis érdemes lenne beutalót kérnetek ide mihozzánk közel, kétágyas szobába, Gáborddal együtt lehetnél, és ha másra nem is jó, 3 hét pihenés, hétvégeken nálam egy kis bulika, mi kell még ennél jobb? Na de ezt nem én döntöm el, egyszer ki kell próbálni, ha nem tetszik, máskor mellőzni.


  Megvallom, aktív koromban, sőt még évekkel ezután is, amikor már rokkant koromban itthon húztam az igát, teljes kikapcsolódás (lett volna), de hétközben is haza jártam, hogy egy számlát, hol egy megrendelést, hol egy-egy aktát kellett elintéznem, nem igazán volt ínyemre, hogy ilyen közel vagyok. Amióta magamra maradtam, már valójában nem sok örömöt okoz, ha mennem kell, hisz bármikor mehetnék, akár félévente, de már nem vagyok leterhelve mindenféle stresszes dolgokkal, akkor megyek, amikor csak akarok. Ez így már nem igazán fontos. Legjobban itthon szeretek lenni. Már az is bosszant, ha hetente egyszer el kell mennem bevásárolni. Azt hiszem, teljesen elszigetelődtem, tudom, nem jó, de ez van.

  előzmény:
  totyogoka (80208)
  2020-01-24  09:53
 8. 2020. január 24. 19:3380209.

  Totyikám! A precon Vali tényleg vicces, de az már kevésbé, hogy 27-ig vagytok ott - papíron! De mindegy is, mert nálunk is így megy évek óta! Akartam is kérdezni egy ottani doktor felől, de így nyiltban nem akarom leírni a nevét, sok évvel ezelőtt ő volt a mi régiónk doktora. Egyszer voltam nála ambulánsként, egyedül ő mondta úgy néhány évi panaszom után, mi is lehet a bajom. Akkor kaptam már előtte különféle kezeléseket, lúdtalpbetétet (Dózsa György úti gyógyászati segédeszköz gyárban készítették, ma is meg van), és évek múltak el, mire kiderült, mi is a bajom.


  De remélem, segített a gyógykezelés, egyszer mégis érdemes lenne beutalót kérnetek ide mihozzánk közel, kétágyas szobába, Gáborddal együtt lehetnél, és ha másra nem is jó, 3 hét pihenés, hétvégeken nálam egy kis bulika, mi kell még ennél jobb? Na de ezt nem én döntöm el, egyszer ki kell próbálni, ha nem tetszik, máskor mellőzni.


  Megvallom, aktív koromban, sőt még évekkel ezután is, amikor már rokkant koromban itthon húztam az igát, teljes kikapcsolódás (lett volna), de hétközben is haza jártam, hogy egy számlát, hol egy megrendelést, hol egy-egy aktát kellett elintéznem, nem igazán volt ínyemre, hogy ilyen közel vagyok. Amióta magamra maradtam, már valójában nem sok örömöt okoz, ha mennem kell, hisz bármikor mehetnék, akár félévente, de már nem vagyok leterhelve mindenféle stresszes dolgokkal, akkor megyek, amikor csak akarok. Ez így már nem igazán fontos. Legjobban itthon szeretek lenni. Már az is bosszant, ha hetente egyszer el kell mennem bevásárolni. Azt hiszem, teljesen elszigetelődtem, tudom, nem jó, de ez van.

  előzmény:
  totyogoka (80208)
  2020-01-24  09:53
 9. 2020. január 24. 09:5380208.

  Sziasztok!


   


  Csak hogy nevessetek egy kicsit.Ma megyünk haza de 27 dátummal.Tehát a hétvégén még eltávon leszünk.Írom a papírt és közben arra gondoltam a Valliét is kitöltöm neki csak alá kell majd írni. Mit gondoltok mit írtam rá??????Precon Vali !!!!!😃😃😃😃

 10. 2020. január 23. 16:2680207.

  Sziasztok!!!!!


  Ez lesz az utolsó közös éjszakánk Valcsival az idén! Talán jövőre majd sikerül megint eljutni .Abban nem reménykedem hogy olyan jó állapotban leszek hogy nem lesz rá szükség.Most  kicsit könnyebb sőt a sarkantyúm határozottan jobb lett. Holnap még lesznek kezelések aztán ebéd és megyünk haza. Jó hîr hogy sikerült a vejemnek is helyet szerezni ide Ő február 10.től jön.Sajnos nem akar javulni a dereka. Kapott beutalót MR vizsgálatra is.


  Most nem tudok mindenkinek külön válaszolni.


  Betegeknek jobbulást!!!! Majd otthonról jelentkezem.😘

 11. 2020. január 22. 13:3980206.

  Kellemes délutánt kedves Barátosnék.


  Bekötötték a -netet. Szinkron problémák vannak a nagy gép és az okosteló között. Ezért továbbra is a telón vagyok. Majd jön az Andris és rendbehozza a dolgokat.


  Marcsi! Valcsi! Visszaszámolás...... Mindjárt péntek lesz. 


  Gitta! Hidd el, minden rendben lesz a szanizás alatt. Gyöngyössel flottul megoljátok a dolgokat. Puszilom szeretettel. 


  Söröscsirkét sütöttem. Krumplipüré körettel. Nem vagyok éhes. Takarítottam. A gerincem nem díjazta. Most lihentetem. Febr. 20.-án megyek az Amerikai útra. Feltöltés kell. Egy éjszakát kell bentmaradni. Félek!


  Minden erre járó Barátosnének puszit küldök. Ígérem, többször jövök, ha rendeződik a szinkronizálás. A nagy billentyűzeten egyszerűbb lesz az írás, mint itt a pötyögés.

 12. 2020. január 21. 17:0480205.

  Totyi, Vali! Gyógyulást Nektek! Látom, ez nem elégséges, mert jön a családban a további betegség, ami ugye aggodalomra ad okot. Leginkább Totyinál, de nagyon remélem, Valika, tartod magad ahhoz, amit már sokszor megfogadtál, magaddal törődsz ezek után, főleg, ha segítettek a kezelések. Nehéz betartani, de talán érdemes lenne!


  Most így 5 óra téjékán nekem nagyon felemelő, hogy még most sincs vak sötét. Reggel verőfényes napsütésre ébredtem, ez el is tartott kb. 2-3 órán át, aztán hirtelen sötét lett, durván beborult az ég, így az éjszakai -4 fok deres, fagyos képződményei sem engedtek tovább, de nekem ez annyiban jelent könyebbséget, hogy nem kell megmosnom a kutyák lábát minden kinti tartózkodás után. Elég csak megtörölgetni, bár a parkettán így is marad nyom, de legalább nem hordják be a sarat, amit ugye nem lehet letörölgetni, csak lábmosással megoldható. Na de 8 kis lábat? Ez sem egy leányálom ám..., főleg, ha a derekad bajban van.


  A márc. 12-i beutalás sem hozott nekem örömöt, bár tudom, minden "finomságos, jó kezelést" megadnak, de oly hosszú a 3 hét, még akkor is, ha pénteken már az ebédet sem eszem meg, ha nincs már kezelésem, sietek haza, sietek itthon lenni és a saját ágyamban aludni. Valójában könnyű helyzetben vagyok, hisz mindössze 8 km a távolság. Ilyenkor onnan "kiszabadulva" kezdődik a bevásárlás, amit már a hét elejétől fogva tervezünk a Gyöngyössel, mit főzünk, mi van otthon, mit kell venni..., stb., majd itthon egyikünk neki áll a mosni valókhoz, a másik feldolgozza bevásárolt cuccot, rendszerezzük, sütünk-főzünk és várjuk a gyerekeket.


  Mostantól nem tudom hogy fog alakulni, Gyöngyös szerint hozza a férjet is, aki majd valahogy elboldogul a kutyusokkal, mi meg hazajövünk pénteken, a ház tiszta kosz lesz, a mosogató és a gép is tele szennyes edényekkel, kaja egy szál sem.... szóval nem tudom hogy lesz, egyelőre úgy állok a beutalóhoz, mintha a fogamat húznák.


  Mondjuk így voltam a török út előtt is, annyira bántam, miért is mentem bele??? Aztán nagyon jól sikerült! Szuper hetet tölthettem az unokámmal, ugyan nem fejtettem meg, de sokkal többet megtudtam róla, amit ezelőtt nem (nagyon kicsi volt, amikor elváltak a szülei), közelebb kerültünk egymáshoz, de azt látom, még sokáig kellene élnem, hogy mégjobban megismerjük egymást. Egy egészen más világban él, másképp nevelkedett, sok idő, míg én magam végleg megfejtem, pedig a fiam a kezdetektől fogva a mindene volt (remélem nem változott), de valójában a gondolkodása nem ér össze az enyémmel, az apjáéval, de hála az égnek, jó gyerek, tanul szorgalmasan, már 2. éves egyetemista. Ennek ellenére azt gondolom, hogy mint egy elkényeztetett gyerek, aki még tényleg gyerek szerintem, nem látja át a dolgok lényegét, de persze bízom benne, ez változik majd. Kicsit felnőttebb lesz.

 13. 2020. január 21. 09:4180204.

  Sziasztok!


  Nagyon telnek a napok.Hihetetlen de mindjárt letelik a 3 hét.Kicsit jobb lett legalábbis úgy érzem. Tegnap is kaptam még injekciót.Sajnos a vejem is nagyon vacakul van most próbálom intézni hogy ő is jöhessen ide.MR időpontot márciusra kapott.Talán az itteni orvos tud rövidíteni ezen. Persze ha befektetik ide akkor viszont a lányom ellátása meg a kutya is ránk marad így.lehet hogy az eddigi kezelések kárba vesznek..Majd meglátjuk mi lesz.


  Minden betegnek jobbulást kívánunk.

 14. 2020. január 20. 15:5880203.

  Ahhoz képest, hogy utoljára az év első napjaiban főztünk együtt kocsonyát a Gyöngyössel, ismét nekifogtam, mint írtam, még az éjszakám is ráment, de megérte. Mostanra a 12 tányérból egyetlen darab sincs. Mindmegettük! Nyilván azért, mert nagyon finomra sikeredett. Hiába! Kell bele az a kis darab füstölt csülök, na meg a fokhagyma. Csak mellékesen írom: megnéztem két szakácskönyvet, csupán azért, mennyi kg. húsféléhez ír bizonyos mennyiségű vizet, amit persze minden háziasszony tud, de én azért kíváncsi voltam - hát..ennyi év után is..., de döbbenettel olvastam mindkét szakácskönyvben, hogy fokhagymáról szó sem esik, ellenben vöröshagyma, na az kell a kocsonyába! Én ezt azonnal el is felejtettem és maradt a régi, jól bevált recept: sok finom füle-farka-körme-csülke és hozzá egy kevés füstölt csülök is és sok-sok fokhagyma. Ez utóbbit én negyedelni szoktam, a vastag csontos mindig a kocsonyába kerül, és némi szeletelhető a megfőzés után, feldobja a tányért! Most is ennél a verziónál maradtam, nem is bántam meg.


  Jelenleg épp a fánk tésztám kel, barátosném adta az ötletet, de nekem ez is olyan étel, amiből eszem egy-két darabot, a többit eszik-viszik. Nálam az alaprecept szerint végy 1 kg lisztet....., s akkor képzelhetitek mennyi fánk is lesz belőle? Eddig még sosem számoltam, de most megteszem.


  Kedves Totyi, Kedves Valilka! Irtam a Totyi face bejegyzésére, hogy mi is megkaptuk márc. 12-re a beutalót. Itt tudatom, hogy ez a bejegyzés az enyém, bármilyen furán hangzik is a nevem. Némi magyarázatra szorulna, amit itt most nem ismertetnék, mert kapcsolódik a politikához. Röviden kaptam, használom, de igencsak szűk, baráti, családi körben, ahol nem kell magyarázni, hogy miért is hívnak engem így. Ha ez bárkinek is fontos, privátban szivesen elmesélem, de egyelőre azt látom, itt már nincs lehetőség privát üzenetre.

 15. 2020. január 20. 06:4080202.

  Szervusztok


  Totyi es Vali


  Nemsokara lejar a kezelesetek,merem remelni,hogy hasznal,bar utana is kell kimeljetek magatokat.


  En is mennek fizikoterapiara,de meg varok,hideg van es a buszok sem jarnak rendesen,befekvesre nincs alkalnam.


  Varom a kikeletet,amikor nagyokat lehet setalni.


  Vigyazzatok magatokra topikos lanyok.

 16. 2020. január 19. 17:4280201.

  Az előző szolit tegnap írtam, de mára kiderült, nem kell sürgetni azt a bizonyos vizsgálatot mindaddig, amíg szed egyfajta gyógyszert,  mivel az befolyásolná a végeredményt. Ennyit tudtam intézni ma. Nem volt nehéz, mivel utcabeli az az illető, aki azon az osztályon főnővér, akinek a segítségét kértem volna. Viszont adott jó tanácsot, ami a lányok szempontjából fontos, főleg a nagyobbiknál, de ezt itt nem részletezhetem.

  előzmény:
  dundori (80200)
  2020-01-18  21:43
 17. 2020. január 18. 21:4380200.

  Kedves Barátok!


  Mindenkinek köszönöm az érdeklődést gyermekem állapota felől. Csütörtökön járt a házi orvosnál, új gyógyszereket kapott, de még várunk kivizsgálásokra. Az egyik márciusban esedékes (én januárra emlékeztem) egy olyan osztályon, ahol a 3 orvos közül 2 mondott fel jan. 1-vel. Most igyekszem intézni, hogy előbbre lehessen hozni az időpontját. Remélem, sikerülni fog.


  Nálunk ma délután volt egy kis "hószitálás", épp annyi esett, hogy csúszós legyen minden, de pont olyan, mintha csak sóval szórták volna be.


  Ma nem sok hasznom volt. Tegnap este balga ésszel odaraktam a kocsonyát azzal, hogy főhet lassan reggelig (kerámialapos villanytűzhely, 1-es fokozat). Természetesen nem tudtam nyugodtan aludni, így éjjel kettőkor szűrtem le, csontoztam ki a körmöket, stb., majd tálaltam széjjel, hordtam hideg helyre. Ma már aludtam napközben rövid ideig, de mostanra azt hiszem végleg kidőltem.


  Mindenkinek jó éjt, holnap pedig szép vasárnapot!

  előzmény:
  Ibolyka43 (80198)
  2020-01-15  06:48
 18. 2020. január 16. 20:4580199.

  Szép estét!


  Hihetetlenül gyorsan telnek a napok.Holnap már a második hetünknek is vége lesz.Én megyek haza eltávozásra Vali marad.Jókat nevetünk esténként.Neki is jobb a térde jók a kezelések.Az én derekam is javulgat.Majd hétfőn még kapok injekciót.


  Mindenkit puszilunk : Valcsi és Marcsi

 19. 2020. január 15. 06:4880198.

  Szervusztok


  Lassan gyogyulgatok kozben elvegzek minden hazimunkat.


  Vali


  En is regebb befekudtem,mert az az igazi gyogyulas ha nem do,gozol semmit,az ottani dno ,nem ebgedett haza egy not se, azt mondta,amit o helyrehoz egy het alatt,otthon a nok foznek,mosnak es takaritanak het vegen.


  Miota a ferjem fekvo beteg nem hagyhatom itthon egyedul igy en is a hatterbe szorulok,orvendek,ha a tavaszon be akar fekudni a privat korhazba,addig en elmegyek 10 napra furdore.,fizikoterapiat a tavaszon veszek ,mert most jegesek az utak.,es eleg messze van ,ahova naponta kellene jarjak.


  Totyi


  A vejed meggyogyult,el tudjak magukat latni?


  E54


   Nagyon kellemetlen lehet a kohoges az unokatokra se tudtok vigyazni ilyenkor.


  Gyogyulast kivanok.


  Dundori


  Hogy van a fiad,gondolom,meg betegallomanyban van,.


   Ielobbi gyogyulast kivanok.


  Rozsa


  Neha kukkants ide is ,ne csak a Facebookra.


   


   


   


   

 20. 2020. január 15. 05:5380197.

  Jó reggelt!!!!!


   


  Minden betegnek gyógyulást kívánunk!!!!?


  Kincsike jól elkaptad ezt a vírust.


  Gitta remélem a fiad is jól van 


  Ibolya! Gyógyulj Te is.


  Rózsa.???????


  Mi jól vagyunk Váltóval.Kezeléseket kapunk mi BtMindjárt itt a hét közepe.

  előzmény:
  er54 (80196)
  2020-01-14  18:00
 21. 2020. január 14. 18:0080196.

  szép   estét  


  Sajnálom  nem tudtam jönni  dec 31  óta beteg vagyok  mandula gyulladás + jó makacs köhögés  .Nehezen  kap el egy egy ilyen betegség  de akkor  nagyon .A lakásból sem voltam kinn  ebben  az  évben  de remélem már  csak  jobban leszek .Hétvégén  Niki   szüleihez  vagyunk hivatalosak (  unokák kicsit megkésett keresztelője  lesz   )addig meg kell  gyógyulnom hiszen  jó hosszu  ut  lesz .Visznek  minket  papának  nem kell  vezetni .


  Vissza olvastam  Marcsi Valika  jó  hogy együtt  vagytok ,csak könnyebben telnek  az  esték  jó kis beszélgetésekkel .


  Gitta remélem  fiacskád mihamarabb  erőre kap de nagyon kell  vigyáznia  magára ami  egy fiatal embernek nagyon nehéz  szerintem .


  Ibolyka  jobbulást  kivánok .


  Rozsa örülök hogy  idönként  Te  is  vagy  .


 22. 2020. január 14. 10:0080195.

  Sziasztok.


   


  Semmi élet itt a topikok??????Vakuval mi igazoltan vagyunk távol de hol vagytok régi barátok???? Naponta kapjuk a kezeléseket azt nem mondhatnám hogy érzem is a hatását de még félidőben se vagyunk. Én reggel 6.-kor kezdek szinte minden nap de jó ez így mert úgyse tudok sokáig aludni.


  A kaja elfogadható bár én mindenevő vagyok. Este tv.t nézek csak az éjszakák hosszúak.


  Mindenkinek pusszantás: Totyi és Vali

 23. 2020. január 10. 20:5380194.

  Ibolya bizony csak akkor tudsz meggyógyulni ha tudsz pihenni a kezelések is csak akkor használnak ezért döntöttem én is a befekvés mellet. Ha eljárnék kezelésre aztán itthon mindent csinálnék akkor már hiába várnám a gyógyulást ezt már kipróbáltam .Most magasan teszek az itthoni feladatokra meg akarok gyógyulni.

  előzmény:
  Ibolyka43 (80190)
  2020-01-08  07:29
 24. 2020. január 10. 20:4780193.

  Sziasztok vidám hétvégét.


  Gittám nem normális dolgok ezek ha az kapja a pénzt aki nem is dolgozik meg érte nem is értem hogyan veheti fel,milyen jogcímen adják oda.Reméljük a fiad hamar meggyógyul és már csak rossz emlék lesz ez az egész.


  Azt hittem magamról hogy nem vagyok válogatós de a borsó főzelék legyen főzelék és ne levesa fasírt nekem izlet amit adtak hozzá.Megeszek én is mindent többé kevésbé csak tudnám mit adnak?legalább azt tudjam mit eszek ha nincs is ízena azért nem olyan rossz ám inkább én azon vagyok kiakadva hogy pl-ul két zsemléhez adnak egy karika szalámit.Na ezt oszd el két zsemlében.Remélem két hét múlva már versenyt futok totyival

  előzmény:
  dundori (80192)
  2020-01-10  18:41
1 2 3 4 5

Címlap

top