Itt vagyunk régi barátok 2

*zsóka49*
Létrehozva: 2006. június 25. 09:58

Megprobálok uj topikot nyitni. Hátha sikerül beszélgetnünk.Várlak benneteket, akik az Ide, ide régi barátokban voltatok,Hátha igy megy

82047 hozzászólás
 1. 2021. augusztus 3. 20:3982047.

  Reggel  megyek  a diabetológiára uj doktornőhőz  kiváncsi leszek a hozzáállására .


  Mult héten voltam laborba a vérképem és a többi is minden jó nincs  + - jel ,kivéve a cukor  ami nem jó meglátszik  az elmult 


  hónapok fájdalmai  .


  Vigyázzatok magatokra és egymásra .   

  előzmény:
  er54 (82046)
  2021-08-03  20:30
 2. 2021. augusztus 3. 20:3082046.

  szép álmokat 


 3. 2021. július 31. 10:4382045.

  Sziasztok ! Szép napot!


   


  Végre hült egy kicsit a levegő és nincs az a döglesztő hőség. Az ablakok tárva nyitva és élvezzük, hogy kellemes az idő. reggel még kis eső is esett. Bár itt az ablak alatt a virágokat folyamatosan locsolják a gondnokok. Legalább azok zöldelnek. 


  Már elkezdtem a főzést ( úgy csinálom, hogy holnapra meg az utánra se kelljen főznöm. )


  De van vasalni valóm , bár az utóbbi időben csak azt vasaltam ami nagyon igényelte a többit csak szépen akkurátusan behajtogattam.


  A napokban barack lekvár eltevésével foglalatoskodtam. Más nálunk nagyon nem fogy csak a szilva illetve a barack lekvár. Savanyúságot szinte csak én eszem azt meg meg veszem a piacon. De a baracklekvárt azt szeretik palacsintába sütikhez fánkhoz is. Nem volt olcsó de házi.


  Ibolya! Mi nem gyors tesztet csináltattunk hanem laboratóriumi vénás vérből levett antitest vizsgálatot és az én eredményem az 50-es hatérérték alatti volt a férjemé meg valamivel felette. Mivel a kínai oltást kaptuk így a HO. és egy másik orvos is megmondta hogy nekünk minimum 2 mRNS alapú oltást kellene kapnunk pl pfizert . ( ebből egyet már sikerült igaz nem itthon) Én szeretném ha kaphatnék még egyet de annak most már pfizernek kellene hogy legyen. na majd valahogy ki okoskodjuk.


  Nagyjából meg vagyok az időpont kérésekkel is : gerinc gyógyászat Nov 18 , Orfi rehab: Aug 18 , csontritkulás szept 02. 


  Most már csak el ne felejtsem hogy mikor hova menjek!


  Gittám! Remélem , hogy nálatok minden rendben van a baba és a mama is jól vannak.


  Valika! Most végre nincs nagyon meleg lehet ezt azt csinálni kint is bent is.


  Kincsike! Vigyázz magadra!


  Marika! merre vagy?


  Sorbet Erzsike jelentkezését is várom.


  Mindenkinek szép hétvégét kívánok!

 4. 2021. július 30. 18:2982044.

  Totyi


  En 2 pheizert kaptam,megsincs antitest a veremben,mikor egy honapja ott voltam,vettek tesztet a lanyomek es ekvegeztek,nekem nincs semmi antitest,

 5. 2021. július 30. 10:3382043.

  Szia Ibolya!


  Én még nem jelentkezhetek itthon ( Mo.-n) a 3. oltásért mert a második oltás óta nem telt el a 4 hónap. Addig nem fogadja el a regisztrációt ami TAJ szám alapján történik. 


  https://24.hu/.../harmadik-oltas-idopontfoglalo.../
  Egyenlőre csak azok regisztrációját fogadja el a rendszer akinek a második oltás után eltelt 4 hónap.
  Én synopharmot kaptam és gyakorlatilag nulla a védettségem ezért gondoltam, hogy szólok hátha van még más is hasonló cipőben.
  ( Igaz én itt még nem jelentkezhettem 3. oltásra mert még nem telt le a 4 hónap.)
  ahol regisztrálni lehet : https://www.eeszt.gov.hu/oldalvalaszto.jsp
  A születési dátum kicsit macerás mire vissza pörgetitek az 195...... évekig de csak úgy fogadja ( vagy utasítja el) a rendszer.
   
  Egyébként ez a menete.
  előzmény:
  Ibolyka43 (82042)
  2021-07-30  06:15
 6. 2021. július 30. 06:1582042.

  Szervusztok


  Valoban reg irtam,minden nap forrosag van,reggel koran megyek vasarolni,utana lehuzott redonyomkel,megy a ventilator,igy valahogy elvagyok.


  Totyi


  Olvasomm,hogy feliratkoztal a  3 ik oltasra?azt olvastam itt a neten,hogy mas oltast kell kapni,mint az elozot.,nalatok ez hogy lesz,?


  Minyajatokat udvozlom es vigyazzatok magatokra.


   

 7. 2021. július 28. 09:2482041.

  Szép napot!


   


  Tegnap megint egy szép kirándulásban volt részünk. Egy baráti házaspárral megkerültük a Balatont. ( autóval) Jó korán indultunk így hamar leértünk Siófokra ahol sétáltunk egyet majd Balatonlelle gömb kilátó , Gyenesdiás - Balatongyörök - Tapolca -Kapolcs útvonal után tértünk haza. Nem volt megterhelő egyáltalán mert a kocsiból kiszállva csak a legérdekesebb látnivalókat néztük meg és már ültünk is be a kocsiba. Gyenesdiáson ebédeltünk fagyiztunk és a legkevesebb időnk Kapolcsra maradt ahol még el nézelődtünk volna bár igazándiból itt az árak nem annyira tetszettek. Igaz , hogy egyedi darabok és képzőművészeti alkotások illetve különböző helyszíneken műsorok voltak de szerintem a művészetek völgyében nem a lehúzásról kellene hogy szóljon ez az egész. Időben haza értünk így még nagyon el sem fáradtunk. Ma strandra akartunk menni de közben bedöglött a vérnyomás mérőm és rendeltünk egyet ma fogjájk hozni így most azt várjuk itthon.


  Gitta! Rettenetes ami szegény menyed körül történt, de a sok fájdalom mellett mindenért kárpótol az a kis gyönyörű hecegnő! Jó egészséget kívánok az egész családnak! te se vidd túlzásba a tennivalókat!


  Valika! Még nem sikerült felhívnom az ORFI-t pedig próbálkoztam sokat. A gerinc klinikára nov 18.-ra kaptam időpontot.


  Kincsike! Nagyon nehéz Neked most de hidd el hogy neked még sok a tenni valód és a sorson változtatni már nem lehet illetve csak úgy ha Te mégy tovább és a közös terveket próbálod valamilyen szinten egyedül megvalósítani.


  Ibolya! Marika! Remélem, hogy jól vagytok?


  Sorbet Erzsike! Nagyon régen hallottam felőletek is!


  Mindenkinek jó egészséget kívánok!

 8. 2021. július 26. 11:5982040.

  Erzsike sok erőt kívánok a tervek megvalósításához.Csak az fogja kicsit könnyebbé tenni a hiányát ha elfoglalod magad.


  Nekünk is sok tervünk volt igazi nyugdíjasok akartunk lenni,útazni stb.Még mindig hatalmas az űr bennem is.


   

  előzmény:
  er54 (82036)
  2021-07-25  20:54
 9. 2021. július 26. 11:5582039.

  Gittám nem írígylem ezeket a problémákat szegény fiad és menyed rendesen kifogták.


  Nálunk a paradicsomra jöttek ezek a poloskák a fiam előszőr elkezdte egyenként leszedni,aztán gondolt eget és csinált egy érdekes keveréket még mosogatót is tett bele ,na most nincsenek.

  előzmény:
  dundori (82037)
  2021-07-26  09:08
 10. 2021. július 26. 11:5182038.

  Sziasztok .


  Ma nálunk is kellemetlen meleg idő igérkezik.Marcsi nekem is mennem kellene beútalókat intézni előszőr a házi orvoshoz.Mondanom se kell mire eszembe jut hogy telefonálni kellene addigra kimegy a fejemből.Nem lehet ám akármikorSzép helyen jártatok csak írígykedem nekem a lépcső a halálom sima felületen elgyalogolok de a lépcső az sajna problémát okoz.Azért reménykedem hogy szép lassan lesz ez jobb is.

  előzmény:
  totyogoka (82035)
  2021-07-25  16:01
 11. 2021. július 26. 09:0882037.

  Szervusztok Barátok!


  Olvaslak Kincsike, és együtt érzek Veled. A célok, amiknek megvalósítását tervezed, talán segítségedre lesznek a nagy bánatodban, én bízom benne, hogy sikerülni fog teljesíteni még akkor is, ha nem lesz mindig egyszerű elérni azokat. Totyinak igaza van, az is sokat segít, ha a kicsikkel töltesz sok időt, de tudjuk mindig van valami, ami emlékeztetni fog általuk is Pistire. Azért én azt is üzenem Neked, hogy magadra is gondolj, mert a sok bánat is tud betegségeket okozni, az meg nem hiányzik a családnak.


  Az eltevés úgy van, ahogy írod, bár most egy kicsit elkeseredtem, mert a szépséges paradicsomok elkezdtek érni, és mikor azt hiszem, hogy örülhetnék minden egyes darabnak, mert csodálatos, leveszem és kiderül, hogy a termés alja bizony beteg. Ezek mind mennek a szemétbe! Ez mind a vásárolt palántákra igaz, a sajátjaim még majd eztán fognak megmutatkozni, remélem azokkal nem lesz baj! Pénteken aztán - menteni a menthetőt - gyorsan lepermeteztem, ugyanis zöld állapotukban még semmi bajuk, csak az éretteknél látom ezt a problémát. Találtam itthon 3 napos élelmezésügyi várakozási idejű szert, így holnap már az uborkát is szedhetem, na meg mindent, ami kapott a szerből, és már ideje leszedni.


  Totyi! Néha én is látom, mikor merre jártok. Épp tegnap gondolkodtam el azon, milyen jó formában vagytok, hogy ennyi utazás belefér. Én már attól is elfáradok, ha átmegyek a szomszéd boltba bevásárolni. Mindig fellélegzek, amikor haza érek, hogy "hála az égnek, ezen is túl vagyok". Ez lett a szállóigém mostanra. Igaz, minden nap este 9 óra tájban jövök be a kertből, persze napközben csak kora reggel megyek ki, valamint délután 5 óra körül, és mindig azt veszem észre, hogy rám esteledett odakint.


  Nem akartam terhelni senkit a családi gondokkal, de akkor most elmondom, hogy múlt héten szerdán hajnalban ismét levitte a fiam a menyemet a sürgősségire, annyira fájt a hasa. Kb. egy hónapja kezdődött, és zárult azzal, hogy diétázzon. Ennyit az itteni ellátásról. 


  Csütörtökre visszahívták, majd közölték vele, hogy diétázzon tovább, hisz az epehólyagban látottak nem indokolják a fájdalmat. Innen átmentek a gasztroenteorológiára, ahol szintén megvizsgálta egy főorvos, megnézte a leleteit, majd közölte velük, hogy azonnal induljanak Szombathelyre, mert van egy kő, ami nagyon rossz helyen van, azonnal ki kell venni. Felhívta egy kollégáját, elmondta neki, mi a baj, így pénteken elvitte a fiam, ahol meg is műtötték. Azért kellett elmenni, mert nálunk nem csinálják ezt az eljárást, miszerint bódításban, szájon át, a vékonybélen keresztül valahogy eltávolították azt az egy db követ, ami elzárta a vezetéket. 


  A fiamék most indultak Szombathelyre, bízva abban, hogy ma haza is hozhatják az anyukát. Bár nem tudunk semmi konkrétumot, mivel a hét végén nem volt orvos, csak ügyelet, így senki nem tud semmit mindaddig, amíg a ma reggeli viziten nem közli az orvos a tudni valókat. 


  Péntek óta a fiam látja el a picikét, bár itt van a másik nagymama is, de ő leginkább főz és takarít. Addig van a babával, amíg a fiam elmegy bevásárolni. Sajnos úgy néz ki, hogy most tényleg elapad a teje a menyemnek, hiába feji ott a kórházban, már alig-alig jön valami. 


  A baba nagyon jól viseli a helyzetet, bár tápot kap és ahhoz meg szorulás társult, így most arra kapott valami gyógyszert.


  Én meg várom a híreket, itt vannak a kutyusok, nagyon meleg van már kora reggel is. Tegnap éjszaka esett egy kis eső, most minden nagyon párás, fullasztó.

  előzmény:
  er54 (82034)
  2021-07-24  21:01
 12. 2021. július 25. 20:5482036.

  szép  estét


  Mit ne mondjak mára  is jol befütöttek  párás fülledt idővolt egész nap .


  Marcsika  köszi  a beszámolót szép helyen  jártatok.


  Igen tudom válltoztatni nem tudok de  belül kavarog hogy miért pont Ő  ,hisz  nagyon sok  tervünk  volt nekem ezeket megkell egyedül valósítanom Pisti emlékére .


  szeretettel  gondoltam  Rátok


  előzmény:
  totyogoka (82035)
  2021-07-25  16:01
 13. 2021. július 25. 16:0182035.

  Sziasztok!


   


  Remélem , hogy mindenki jól van. Gitta régen jelentkeztél be! Gondolom kissebb gondod is nagyobb most mint a gép elé ülni. Azért remélem hogy jól vagy és a pici baba és az anyukája is jól vannak. 


  Mi hulla fáradtan érkeztünk meg tegnap Szlovéniából. Meg is állapítottuk, hogy bár nagyon kényelmesen utaztunk és nagyon szép helyen jártunk, de ezek a nonstop utak már nem nekünk valók. Éjfélkor indultunk és éjfélre érkeztünk újra vissza Budapestre. Még sikerült elcsípni egy éjszakai járatos buszt is az meg szerencsénkre itt állt meg majdnem a házunk sakánál. Az uti cél a Bledi tó és a Vintgar szurdok volt illetve egy kis városban Skofla Lokában jártunk Ljubjana mellett. Gyönyörű települések csak fárasztó volt végig járni, főleg lépcsőből volt sok.


  Most nem győzzük kipihenni magunkat!


  Valikám! Próbálok időpontokat kérni most éppen a Dillmant is hívogattam de lehetetlenség elérni a szakambulanciát. Ki tudja mi lesz itt azt mondják nyakunkon a negyedik hullám. 


  Kincsike! Nagyon nagyon rossz lehet így Neked is hiszen ez a szörnyűséges kór minden előzmény nélkül ragadta magával Pistit. De gondolj a szép kis unokáidra akiknek nagy szükségük van Rád és Neked még küldetésed van.


  Ibolya! Marika! Régen jelentkeztetek!


  Mindenkire szeretettel gondolok!


  Vigyázzatok magatokra 

 14. 2021. július 24. 21:0182034.

  legyen szép  hétvégétek 


  Nálunk is  vissza tért  a meleg .


  A héten a fiam itthon volt  ,csütörtökön  lenn voltunk a telken .Nem sok mindent  csináltunk  nagyon meleg volt ,de  az unokák nagyon élvezték  velük foglalkoztam többnyire .


  Ma a ház elött a kiskertet jol belocsoltam majd  elmentem a tescoba  virágot  vettem és kimentem a temetőbe ,fiam telefonon keresett és  eljött  utánnam  igy  visszafele nem kellett  gyalogolnom  és buszoznom .


  Estére bográcsozásra  volt meghívásuk  a kereszt szülökhöz igy  ott  vannak .


  Gondolom Gitta  egymás  után rakja el a finomságokat  a kertből .


  Marcsiék  mennek sok szép  helyre .


  Valika otthon tevékenykedsz ebbe a melegbe .


  Mindenkire  szeretettel gondoltam .


  Borzasztó  rossz  egyedül  a nap  folyamán sokszor  elkap a 


  Vigyázzatok magatokra és egymásra .   

 15. 2021. július 23. 11:2682033.

  Sziasztok.


  Látom Marcsi rendesen el vagy foglalva használd is ki a nyarat mert ki tudja nem-e leszünk megint bezárva.


  Nálam nincs semmi érdemleges elvagyok mint a befőt.


  Mivel a nagy meleget nem bírom így igazán sehová sem kívánkozom.


  írigykedem hogy te és Gábor milyen jól bírjátok a kánikulát.Pár percig ha kint vagyok már rosszúl is vagyok.Pedig én is vágyok egy kis kirándúlásra de nem merek elindúlni persze egyedűl meg pláne.


  Mindenkinek gondtalan hétvégét kívánok egy nagy ölelés.

  előzmény:
  totyogoka (82032)
  2021-07-21  09:13
 16. 2021. július 21. 09:1382032.

  Szép napot kívánok Mindenkinek!


   


  Elég sűrű napjaink vannak mostanában, jövünk megyünk hol erre hol arra. Ezek mind olyan utak , hogy a hasznos van össze kötve a kellemessel. Így volt ez a Makói kiruccanásunkkal is. De nagyon szép város Makó így megérte elmenni most is.


  Tegnap óta meg itt vannak a lányok . Az unokám meg a barátnője mert most töltik le azt a bizonyos 50 órás közösségi Szolgálatot ami majd ahhoz kell hogy érettségi vizsgát tehessenek. Egy szuper helyett sikerült találniuk. Nyári táboroztatásban segédkeznek a héten így meg is lesz a 35 órájuk. Hozzánk közel van ez a hely így most innen járnak "dolgozni". Tegnap a 8 órás munka után még neki láttak linzert sütni. Aranyosak voltak és a végeredmény is finom lett! Igaz ma reggel nagyon álmosan ébredtek de kötelességtudóan indultak nehogy elkéssenek, mert az nagyon ciki lenne.


  Itthon nincs sok tennivaó nem úgy mint a kiskert tulajdonosoknak. rettenetesen sajnálom azokat akik vihar károkat szenvedtek. Szerencsénkre mi semmit nem láttunk a Pesti felhőszakadásból sem mert pont akkor vidéken voltunk.


  Mindenkinek kívánok nagyon kellemes vidám napot!

 17. 2021. július 17. 09:5682031.

  Szervusztok!


  Tegnap írtam egy hosszú beszámolót és egyszer csak huss...eltűnt. Nem volt kedvem újra írni. Olvasni olvaslak benneteket, mindenkiről tudok mindent. Irigylem egy kicsit Gittát, imádom a pici babákat..élvezze ki mert mindjárt nagy lesz, olyan gyorsan nőnek az unokák amilyen gyorsan öregszünk mi. Csak csodálkozom, hogy megint eltelt egy hét és már megint meg kell palolni a gyógyszeres dobozt egy hétre amit nagyon utálok mert 4 gyógyszert felezni kell. 


  Aki ismerős a FB láthatta képet, hogy voltam kirándulni Ausztriában, a gyerekek az anyatárssal elvittek minket Salzburgba, a Wolfgang tavakhoz , Hallstattba...gyönyörű út, összebarátkoztam a nászasszonnyal. Sok közös van bennünk, közös az érdeklődés, szinte elrepült az idő a hosszú autóúton. Vinni kellett oltási igazolást mindenhol fel kellett mutatni , határon, étteremben, szállodában. 


  Szerencsénk volt az idővel, ennél jobbat kívánni sem lehetett volna. Hétfőn jön haza Melinda Elzával , ilyan már nem is emlékszem mikor volt, együtt leszünk lányok mindannyian. Kriszti itt volt Virággal és két barátnővel, a lányok kint voltak Szanában, nagyon élvezték az önállóságot, gyulára átvitte Kriszti őket a strandra de a Köröst is nagyon szerették. Végre megint élettel telik meg a nyaraló.

 18. 2021. július 16. 05:3782030.

  Szép jó reggelt!


   


  A Hódmezővásárhelyi út szuper kényelmes volt. Amikor a neten megvettem a jegyeket nem is gondoltam , hogy egy expressz járatra vettem és ez a busz Bp- Makó között közlekedik és az első megálló Csongrád volt. 2,5 óra alatt már lent voltunk. Szerencsénkre a könyvtárban volt dolgom így elsőre oda mentünk hűsölni is meg toalettre is. A városban ekkor már kb 36 fok volt. Aztán mi Apussal elmentünk a kormányablakba az útlevél kérelmünk kb 10 perc alatt lerendeződött. Addig az unoka meg a barátnője a Főtéren maradt . A szabad program keretében  nézelődtek de Ők is hol a könyvesboltba hol a drogériába hol a sparba tértek be hűsölni kicsit. Összességében jól sikerült napunk volt. Vissza ugyan ezzel a szuper busszal jöttünk és bár nagyon kényelmesen utaztunk azért nagyon el is fáradtunk.


  Ma megyünk Cserkeszőlőre. Nos azt nem tudom még milyen idő lesz de valamicskét fog hülni a levegő az biztos. Kicsit tartunk a viharoktól mert azt is jósolnak mától. Cserkeszölőn ezen a hétvégn nagyon jó kis színes programok lesznek a Cserke Vitéz napok keretén belül és mind szabadtéri program lenne. na majd kiderül milyen lesz. Ide barátokkal megyünk.


  Sajnálom, hogy én nem tudok annyi kerti élményről írni de hát itt a panelban olyanok nincsennek . Igaz a kamrám és fagyasztóm sincs tele télire csak annyi amit el tudok tárolni itthon. A Ti életformátok azért kicsit izgalmasabb mert a saját gyümölcs saját zöldség azért más ízű. De rengeteg munka és áldozat hozatallal jár.


  Én mindenkinek kívánok nagyon jó egészséget! Szép hétvégét békés nyugodt napokat!

 19. 2021. július 15. 20:4882029.

  Szervusztok Barátok!


  Marika! Gondolom, nagy területen gazdálkodsz, ha ennyi mindent termesztesz. Nagy öröm, ha van eredménye a munkának. Gratulálok a szép termésedhez. A kel szerintem nem baj, ha sötét, gondolom, a külső leveleit leszedve befelé már halványabbak a levelek. Én nagyon szeretem rakott kel, valamint főzeléknek is.


  Az én veteményesem 10x10 méter, ebből leszámítva az utakat, valamint két fa alját, ahová nem vetek, marad durván 70 m2. Ma végre én is felszedtem a vöröshagymát is, valamint kora reggel szedtem annyi ceruzababot, hogy nagyon finom rakottat készítettem belőle, így holnap sem kell főznöm. Már nem izgatom magam azon, hogy ki szereti és ki nem, a lényeg, hogy a menyem (kismama) és én szeretjük. A többiek meg finnyáskodjanak, ha akarnak. Bár a fiam azt mondta, ha a menyem szereti, akkor ő is megeszi. Cukkini is került a fagyasztóba, kapor is külön. Télen jó kis tökfőzelék lesz belőle.


  Ma uborkáztam is, megkezdtem a vödrös (Fertődi recept szerint - régen volt konzervgyára, szerintem az összes közül az ő termékei voltak a legjobbak) elrakását. Írtam már erről többször, azért nagyon jó, mert szakaszosan rakható hozzá minden, amit szeretünk. Régebben én kis zöld görögdinnyéket is termesztettem, ezt már egy ideje abbahagytam, nagyon jó volt bele. De a nyár végén néhány zöld paradicsomot, káposztával töltött paprikát, almapaprikát is szoktam beletenni. Ez a savanyúság nálam jól bevált, idejét sem tudom mikor kezdtem el ezt a fajta eltevést. A lényeg, hogy hűvös helyen kell tartani, nehogy felforrjon. 


  Nem régen jöttem be a kertből, a szőlőt tettem rendbe, valamint ismét leszedtem a kevéske málnát. Ennek rendberakása sem várhat már sokat, nincs értelme tovább várni, nem ér annyit, hogy tovább tartsam.


  Sajnos a nálunk lehullott eső nem segített a fűnek, a gaz viszont szépen gyarapszik. Már nagyon nehezemre esik kordában tartani a területet, főleg, hogy a sövény néhol szárad, a rendetlen szomszéd felől pedig szaporodnak a vadrózsa, bodza, és általam nem ismert, eddig még sosem látott fák, bokrok, amik belenőnek, ezeket csak felőlük lehetne írtani.


  Na elég is a panaszkodásból, majd lesz valami - vagy nem.


  Vigyázzatok magatokra, szép estét, vagy lassan már jó éjt mindenkinek.

  előzmény:
  krném (82028)
  2021-07-15  11:15
 20. 2021. július 15. 11:1582028.

  Szervusztok!


  Kellemes a reggel, esett egy kis eső, lengedezik a szél.


  Tegnap kiszedtem a fokhagymát és a salottahagymát. Egyelőre elégedett vagyok a látvánnyal, remélem, tartós is lesz. A tavalyi salottámból még most is van.


  A brokkoli az idén sem sikeres. Hatalmasra nőtt, de ágas-bogas. A tyúkok örülnek neki. Sajnos nem jegyeztem meg annak a magnak a nevét, amelyik szép fejeket nevelt. A leveles kel is gyönyörű, de a családnak nem tetszik (nagyon sötét az ételben), így attól is meg fogok válni.


  A lábam továbbra is fáj, s a tegnapi ásás is megviselte. No, majd megpihen.


  Vigyázzatok Magatokra! Szép napot!


  Marika

 21. 2021. július 13. 21:3982027.

  szép estét


  Sajnos nincs semmi érdemleges  dolog amiről  irhatnék .


  Balcsin nem voltunk  most  mert menyem szülinapja volt és vendégeik voltak  .


  Danika  velem van ezen a héten is ,jol elvagyunk  vele .


  Hétfőn  a temetőbe voltunk meg  a camponába .Ma  nem mentünk sehova főzés volt  igy holnapra  is maradt .


  Nagyon meleg  van 30  fok van a lakásba  egész délután süti a nap a nappalit  és a konyhát mennek  a ventillátorok  redönyök pedig leengedve.


  Szeretettel gondolok  mindannyiotokra  .   

 22. 2021. július 13. 19:4182026.

  Sorbet Erzsike merre vagy????????????????minden rendben felétek??????

 23. 2021. július 13. 19:4182025.

  Marika az biztos hogy sehová nem kívánkozom ebben a kánikulában.Még a hegyekben is biztos hogy hógutát lehet kapni

  előzmény:
  krném (82014)
  2021-07-11  15:07
 24. 2021. július 13. 19:3982024.

  Erzsike remélem kicsit lementetek a Balatonra pihenni a gyerekekkel.Most biztos hogy nagyon jó meleg a víz.

  előzmény:
  er54 (82015)
  2021-07-12  07:14
1 2 3 4 5

Címlap

top