Itt vagyunk régi barátok 2

*zsóka49*
Létrehozva: 2006. június 25. 09:58

Megprobálok uj topikot nyitni. Hátha sikerül beszélgetnünk.Várlak benneteket, akik az Ide, ide régi barátokban voltatok,Hátha igy megy

79968 hozzászólás
 1. 2019. november 12. 14:3079968.

  Szép napot ebben a borús esős időben!


   


  Reggel óta eseget csepereg az eső. Sötét és szürke napunk van. Bár én már szétdurranok a méregtől. 


  "Kedves" első emeleti tapló bunkó Úr a mozgássérült lift elé láncolta a kerékpárját már nem első eset  ez. Többszöri kérés figyelmeztetés ellenére teszi ezt az a nagydarab állat aki elől a családja is inkább elmenekül mert egy fedél alatt élni ezzel az állattal nem lehet. Már szóltam a katasztrófa védőknek mert ugye ez már ugye kimeriti a veszélyeztetés fogalmát is mert elzárja a menekülési útvonalat. A Lakásszövetkezet elnöke most intézkedett és kb 4 óra múlva el is vitte az Úr a kerékpárját. De legszívesebben azt láttam volna ha egy sok számjegyből álló csekket is kap büntetésként mert ez nem olyan dolog hogy egy vállrándítással el lehetne intézni.


  HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! még mindig remeg a gyomrom.


  Valika! Én már le is foglaltam Lefkadát! Igaz voltunk már itt de most visszamegyünk májusban az első turnussal.  Mi első és utolsó turnusba megyünk és nem csak az ára miatt hanem ilyenkor már nincs nagy tömeg és a látnivalók is ugyan azok mint főszezonban.Én Lefkadán láttam először azt a kék színű tengert amibe beleszerettem és szívembe zártam. Ezt a fotók nem tudják vissza adni. Holnap drukkolok ezerrel!


  Gitta! Bizony telik az idő! hamarosan én is jegy nélkül utazhatok! Már sok mindent nem úgy végzek el ahogy régen és már annyira nem is izgatom magam a tennivalókon. Mindig az jut eszembe hogy lehet hogy sőt biztos vagyok benne , hogy lesz ez még rosszabb is.


  Rózsa! Gondolom kitalálod ha olvasod hogy ki a dühöngésem tárgya! 


  Kincsike! Sajnos ebben a vacak időben beszorulnak az unokák is a lakásba . Azért a szabadban jobban ki tudják magukat szaladgálni.


  Ibolya! remélem már nem fáj a vállad! Én most kaptam egy jó krémet a reumatológus állította össze gyógyszertárban készítik el. Kicsit mintha jobb lenne de most meg a térdeim fájnak illetve a lábdagadásom is idegesít.


  További szép napot Mindenkinek!


   

 2. 2019. november 12. 09:3979967.

  Sziasztok szép új hetet.


  Gitta örülök hogy szerencsésen haza érkeztetek és hogy jól érezted magad.Látod semmi probléma nem volt sok szép élménnyel lettél gazdagabb.


  Marcsi már körvonalazik a Görög út még várok majd szeretnék olyant választani ahol sok külön program van és nekünk jó a apartman a lányomék sem igénylik a szállodát.Az önellátós nagyon megfelel mindnyájunknak.Inkább programokra költünk majd.


  Holnap drukkolj eldől majd mi lesz a térdeimmel.


  Mindenkinek szebb és nyugodtabb napokat kívánok mint ami mostanában nekem van.A kórházban ért sok minden azt tudjátok hogy napi díj van és ezen felül minden mást is vinni kell.Aztán behívatott a doktornő hogy finoman közölte hogy neki is jár valami mert tőle függ hogy meddig marad a beteg.Na és ne feledkezzek meg az ápoló nőkről sem azok is megérdemlik a figyelmet. Többször kihangsúlyozta hogy ő dönti el meddig maradhat a beteg a kórházban.Rákérdeztem hogy mégis mennyire gondol havonta?rám bízza mondta ő ezt nem mondhatja meg nekem ezt nekem kell eldöntenemNa most legyek okos .Nem szorul orvosi ellátásra mondja hogy otthoni ápolással kell megoldani.Pelenka katéter és infúzió van neki.na ezt old meg otthon.

 3. 2019. november 9. 19:1979966.

  Köszönöm kedves Totyi, hogy üdvözöltél itthon. Jól esett, mint ahogy mindannyian tudjuk: mindenhol jó, de legjobb itthon, lehetsz bárhol, bármilyen szuper helyen, én sokat voltam, de mindig haza vágytam. Ez nálam sosem múlik el.


  A betegségre, fájdalomra visszatérve: engem 1988-ban, majd 1995-ben műtöttek, mindkétszer ugyan azon a gerinc csigolyán, és azóta is éveken át vártam a jobbulást, amit az első, a második műtét után mondott a prof, hogy várjak, egyre jobb lesz. Éveken át vártam, vajon meddig várjak, hisz még most sem jobb?


  De közben eljött a harmadik műtét lehetősége, amit nem vállaltam (a doktorom is egyet értett), de nem olyan régen jöttem rá,hogy mire is várok....? Ez az állapot a büdös életben nem változik, sosem lesz már jobb, sőt...  Nem tudok semmi pozitívat mondani, talán érdemes megfogadni és betartani a tornát javasolók tanácsát. Én sokáig műveltem itthon, kisebb-nagyobb sikerrel, aztán elfogadtam magamban, hogy dolgozom a kertemben eleget, aztán telt...telik az idő, de már sem kedvem, sem erőm nincs nagyon ehhez. Az agyam azt diktálná, érdemes lenne nem a kerttel, inkább magammal foglalkozni, magamra fordítani a maradék erőmet, de mit tehet az ember, ha szereti a rendet maga körül...? Így vagyok most ezzel, de egyre inkább az jár a fejemben: ahogy esik, úgy huppan. Magyarul, ha akarom megcsinálom, ha nem akarom, akkor nem.


  Számomra már a legfontosabb, hogy a házban legyen rend, aztán lassan haladva kifelé szintén, és talán egyszer a végére is érek, a kertem legtávolabbi szegletébe is. Ha meg nem sikerül, akkor marad a kiskert megszüntetése, marad a fűnyírás mindenütt. Talán nem leszek boldogtalan, ha nem főzhetek be magamon kívül 2-3 családnak, vagy még magamnak sem. Megalkuszom és végül megveszem magamnak is mindazt, amit akarok, még ha nem is olyan, amire vágyom. Egyáltalán mire is vágyik az ember ennyi idősen? Egy jó ágyra, mondta anno a párom, ezen kívül már nincs sok kívánsága. Lassan magam is erre jutok, na meg hogy el tudjam magamat látni.


  A képeket várom az unokámtól, de nem esküszöm, hogy ide fel tudnám tenni, inkább emailben, ha érvényes  még a címetek.

 4. 2019. november 8. 19:0779965.

  Írtam! Elszállt. Nem tudom ismételni, mert fogyóban a 2 Mb.


  Visszaolvastam. 


  Megvagyok az új helyemen. Diótöréssel telnek a napok. 


  Puszilok minden Régi barátot.

 5. 2019. november 8. 06:5779964.

  Szép jó reggelt Mindenkinek!


   


  Már most látszik, hogy a mai nap is szürke és borongós lesz de nagyon mást már nem is várhatunk így november első hetének vége felé. Elég vacakul alszom mostanában, de az éjjel viszonylag sokat és "minőségit" aludtam, csak hát reggel nem tudok sokáig ágyban maradni. Panelságomban meg reggel korán nem nagyon tudok mihez kezdeni  , mert nem akarok zörögni még. Szerencsére az időmet magam osztom be magamnak


  Gitta! Légy üdvözölve ismét itthon. Biztosan nagyon szép utatok volt . Ha lesznek képek szívesen megnézem. Láttam a szállodát is. örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Azt hiszem mi maradunk az apartmanos szálláshelynél és az önellátásnál. Részben az anyagiak miatt is mert mi úgy vagyunk vele , hogy inkább évente 2x megyünk de egyszerűbb helyre ugyan annyiért, részben pedig az apartmanban szabadabbak vagyunk és hiába pakolnák fel a százféle ételt akkor is csak az az 1 magyar gyomrunk van ami ugye a vége fele már kívánja a jó kis hazait is. 


  Valika! Az https://www.apollontravel.hu/katalogus elkezdte felrakni a 2020 -as árakat. sajnos főszezonban elég húzós de az elő és utószezoni árak szerintem nagyon jók. Most nagyon kacérkodunk Lefkadával mert ugyan már jártunk ott de leírhatatlanul gyönyörű kék ott a tenger, nem kell kompozni és mégis sziget ( a tenger alatti alagúton lehet megközelíteni) ja és hát a szigetet körbe robogózni az az igazi hatalmas élmény!


  Ibolya! Sajnos nekem is fáj itt is ott is és szenvedek is rendesen, de ilyenkor arra gondolok, hogy csak jobb lesz . Ez a nyirkos idő nem igazán tesz jót az izületeknek.


  Kincsike! Nekem is a szívem csücske Parália , bár nagyon sokan leugatják, hogy túl sok a magyar meg hogy olyan mint Siófok. Nekem nagyon tetszik és pont az idén tavasszal is amikor ott voltunk megállapítottuk, hogy a közelsége és a közelében lévő látnivalók a vízesések a hajó kirándulások és maga Parália  csoda szép hely!


  Rózsa! megint nagy a hallgatás körülötted! remélem , hogy azért minden rendben van.


  Sorbet Erzsike! vajon mi van veletek? Régen jelentkeztél már Te is.


  Jaj majdnem elfelejtettem, hogy tegnap voltam nyaki uh.-n , új helyen mert a kardilógus szerint ahol eddig végezték a vizsgálatot az lehet hogy nem ad pontos képet. Nos megnyugodtam én is meg remélem a főorvos asszony is mert szinte hajszál pontosan ugyan azt mondták az új helyen is. Nincs minden rendben de ez így ha nem romlik akkor szinten tartható. ja és a lényeg Várkonyi András művész úr ült mellettem a váróban a Barátok közt Vili bácsija . Az életben is nagyon szimpatikus kedves ember. 


  Mindenkinek szép napot kívánok!

 6. 2019. november 7. 13:3979963.

  Szervusztok  Barátok! Tegnap az utolsó vonattal tudtunk csak haza érkezni a Keletiből, kb. 70 ember akart jegyet venni, de csak 3 pénztár működött. Szerintem 5 percen múlott, hogy elérjük a 2 órával korábban induló vonatot.


  Egyelőre annyit, hogy minden szuper volt (ultra inkluzív szállodában voltunk), az időjárás kegyes volt, a legalacsonyabb hőmérséklet napközben 26 fok, a legmagasabb 29 fok volt. Simán fürödtünk a tengerben (is), a fedett és a szállodai kintiben is. 


  Sajnos én a reptéren megittam kb. 3 dl üdítőt, ami nem tett jót a torkomnak, így az utolsó 2 napot már csak SPA és tenger nélkül, ruhában napozva töltöttem. A lényeg a lényeg, akit érdekel, mindenkinek csak ajánlani tudom, főleg akciósan, de nyilván van last minit út is oda, mivel fantasztikus volt. Bárki megnézheti a Youtub-on, érdemes a legújabb klipet keresni, mert vannak korábbiak is, a szálloda Kemerben van, a neve Fame Residence. Már a neve is jelzi, a fame híreset, hírneveset jelent. Rengeteg étel választék, amiből nem is lehet választani, valójában a végigjárása a kajáknak önmagában fárasztó. Én nagyon vágytam egy itthoni húslevesre (az idő vége felé), amit ma megcsináltam, és egy csirkepöri nokedlivel. 


  Na ezért is tartott ennyi ideig az élménybeszámolóm, mert most szaggatom a nokedlit.


  Puszi mindenkinek. Remélem Lilla átküld néhány fotót, amiből tudok majd szemezgetni, amit láthattok Ti is, már akit érdekel.

  előzmény:
  totyogoka (79959)
  2019-11-03  10:03
 7. 2019. november 6. 06:4679962.

  Szervusztok


  Mar 4 oratol nem alszomm,de a tegnap annyira elfaradtam,hogy este 8 kor mar aludtam reggel 4 ig.,probaltam,hogy legalabb 9 ig fent maradjak,de nem sikerult,mert tobb mint 10 ezer lepest tettem meg a telefonom szerint.


  Koran megsutottem a mezeszserbot,de nem toltom meg,csak hetfon,mert kozeledik a szuletesem napja,mikor a fiam es csalqdja lesz nalunk,sajnis a lanyomek,csak telefonon koszontenek,Karacwonyra jonnek.


  Ugy latom ,lelassult a topik,pedig lassan belemegyunk a telbe,ilyenkor kevesebb a tennivalonk,nekunk nyugdijasoknak.


  Legyen szep napunk sok apro orommel.

 8. 2019. november 5. 20:2579961.

  na kiváncsi leszek


  sajnos  nem engedi  

 9. 2019. november 5. 20:1479960.

  szép  estét


  Nagyon  nem szeretem  ezt  az  időjárást  .Borus  párás  esős kimozdulni  sincs kedve az  embernek .


  Most  is  szakad  az eső .


  Korán kell villanyt  gyujtani .Ma  is  4-re értünk haza  az  ovodából mire  elkezdtek  játszani  az  uncsik  már  sötét  volt .


  Marcsika  2006  ba voltunk Görögországba  Paralián bizony az már  nagyon  régen  volt  ,de  nagyon jól éreztük ott magunkat ,gondolom azota  sok minden megválltozott . A templommal szembe lévő  utcába voltunk  apartmanba  aminek a  nevét  elfeljtettem.  Robiék  ott  akkor  videó klippet  forgattak ,élmény  volt  .


  Keresek  fényképet  róla ha  engedi az nlc  mellékelem.


  Szeretettel gondoltam mindannyiotokra    

 10. 2019. november 3. 10:0379959.

  Szép Vasárnapot Mindenkinek!


   


  Nálunk ugyan olyan csepergős az idő, de most már végérvényesen ősz van és ezt el kell fogadnunk hogy egy darabig ilyen időnk lesz.reggel még köd is volt meg pára. Sajnos sok a baleset mert rosszak a látási viszonyok.


  Tegnap elég nyomott kedvem volt sokat elmélkedtem . Minden nap gondolok elhunyt szeretteimre de a tegnapi nap az más volt minden felől csak ezt hallottam , ha kinézetem az ablakon csak azt láttam , hogy mindenki a temetőből jött vagy ment. 


  Most főzök mert hamarosan jön a család. Régen voltunk együtt valakinek mindig akkor volt valami dolga. De ma újra együtt leszünk. csinálok húslevest a főtt húshoz meggy mártást mert nem mindenki szereti a sült hurka-kolbászt amit vidékről hoztunk és az meg hagymás tört krumplival készül. Desszertnek készen hoztam mini fánkokat mert arra már sem erőm se energiám hogy még süssek is.


  Kincsike! Örülnék ha Ti is mennétek Görögországba. Olyan jó dolog tervezni és elő meg utó szezonban nagyon jó árakat ki lehet fogni.


  Valcsi! Még kihagytam a https://www.keneditravel.com/index.php?page=content&tid=104 Ők kicsit drágábbak, viszont nincs buszon alvás Ők tranzit szállással oldják meg. megbízható iroda , nekik különösen jó a Kamena Vourlai útjuk.


  Rózsa! Ha lassan is de azért gondolom javulgatsz! Vigyázz magadra.


  Ibolya! Bizony vigyázni kellett volna neked is a derekadra. Nehéz dolgokat már nem cipelünk. Oihebj sokat és tudod a gyógytorna is segít. ( én most gyorsan lekopogom  kopp kopp elvagyok)


  Gitta! Biztosan nagyon szép helyen jártok .És nagy valószínűséggel ott most szép idő van. Élvezzétek minden percét az együtt létnek!


  Sorbet Erzsike! Merre jártok?


  Mindenkinek kellemes napot kívánok és jó étvágyat az ebédhez 

 11. 2019. november 3. 09:0779958.

  Sziasztok vidám ébredést szép nyugis vasárnapot.

 12. 2019. november 2. 05:2479957.

  Szervusztok


  Szep idojaras volt a tegnap,fiamekkal voltam a temetoben,a cserepes viragokat nehez vinni,ezert megfogadtam,hogy ezutan csak szŕlas viragokat viszek a sirokra.


  Megeroltettem a derekamat,kell par nap,amig helyre jovok.


  Legyen szep hetvegenk.

 13. 2019. november 1. 20:1079956.

  szép   estét


  Szeretettel  gondolok mindannyiotokra .


  Marcsika utólagos engedelmeddel  elmentettem  a Görög utazásokkal kapcsolatos infórmációkat .


  Gitta  nem jöttem időbe  igy nem tudtam jókivánságaimat  küldeni   érezzétek  jól magatokat  pihenj sokat .


  Mi október elején voltunk a temetőkbe  a sírokat rendbe tettük ,holnap itthon fogunk gyertyát gyujtani elhunyt szeretteink emlékére.


  Hétvége  unokás napok  vannak .   

 14. 2019. november 1. 11:5879955.

  Mindenkiért ki fentről figyel égjen egy gyertya.


   


  Juhász Gyula: Consolatio


  " Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek,
  Hiába szállnak árnyak, álmok, évek.
  Ők itt maradnak bennünk csöndesen még,
  Hiszen hazánk nekünk a végtelenség.


  Emlékük, mint a lámpafény az estben,
  Kitündököl és ragyog egyre szebben
  És melegít, mint kandalló a télben,
  Derűs szelíden és örök fehéren.


  Szemünkben tükrözik tekintetük még
  S a boldog órák drága, tiszta üdvét
  Fölissza lelkünk, mint virág a napfényt
  És élnek ők tovább, szűz gondolatként".

 15. 2019. november 1. 11:3979954.

  Sziasztok felénk is reggel nagy köd volt aztán most szépen kisütött a nap.

  előzmény:
  precon (79953)
  2019-11-01  11:34
 16. 2019. november 1. 11:3479953.

 17. 2019. november 1. 08:1179952.

  Jó reggelt Mindenkinek!


   


  Amikor felébredtem és kinéztem az ablakon m ég sütött a nap. Most meg már borongós felhős komor idő lett. De legalább nem esik. Örülök hogy szép időben voltunk szeretteink nyughelyén még ha ez pár nappal korábban is történt mint ahogy a naptárban meg van írva. De szerintem ez nem változtat semmin , főleg ha olyan messze nyugszanak hozzátartozóink. Majd itthon is gyújtunk gyertyát ha haza jöttünk, de most hamarosan indulunk a lányomékhoz mert van egy kis segíteni való a lakásban. tegnap sütöttem almás pitét így azt is viszek nekik , meg egy kis rántott karfiolt ebédre.


  Mindenkire szeretettel gondoltam, és a topikos barátnőkre barátokra is akik már fentről figyelnek ránk.

 18. 2019. november 1. 06:2479951.

  Szervusztok


  Ma szep idonk lesz,kisse huvos van 2 fok,fontos,hogy nem esik az eso.


  D.u.a fiamekkal megyek a temetobe,enmar nehezen viszem fel a dombra az 5 cserep viragot.


  Gondolom mindenkinek szomoru ez a nap,probaljuk tulelni.

 19. 2019. október 31. 08:4779950.

  Köszi Marcsi kinyomtattam meg beregisztráltam mindenhol hogy kapjak értesítést.

  előzmény:
  totyogoka (79946)
  2019-10-30  13:12
 20. 2019. október 31. 08:4179949.

  Sziasztok hoztam nektek egy igazán szép magyarázatot a Jézuskára,akinek még van  rá szüksége.


  Anya, te vagy a Jézuska? "


  „Kedvesem!


  Nagyon jó kérdést tettél fel, és tudom, hogy már egy ideje gondolkozol rajta. Szeretnék jól válaszolni neked, de nem is olyan könnyű.  A válasz az, hogy nem, nem én vagyok a Jézuska.


  Az ajándékokat én hozom, ez igaz. Én figyelek rád hónapokon át, hogy tudjam, mi okozna neked igazán örömöt. Én választom ki, és én is csomagolom be őket, pont úgy, ahogy az én anyukám is tette, amikor még kislány voltam, és ahogy az ő anyukája is annak idején. (És igen, Apa is segít benne.)


  Elképzelem, ahogy majd te is megteszed ezt a te gyerekeidért, és tudom, hogy mekkora öröm lesz látnod az arcukat, amilyen izgalommal bontják ki az ajándékaikat, és jobban ragyognak, mint a karácsonyfa.


  De te sem leszel ettől Jézuska.


  A Jézuska hatalmasabb, mint bármelyik személy, és jóval régebb óta végzi a dolgát, mint amióta mi élünk. Amit ilyenkor tesz, az egyszerű, de nagyon fontos. Megtanítja a gyerekeket arra, hogy hogyan higgyenek valamiben, amit nem látnak a saját szemükkel, vagy nem tudnak megérinteni.


  Ez egy nagy feladat, és nagyon fontos feladat. Az életed során mindig szükséged lesz arra, hogy hinni tudj: magadban, a barátaidban, a tehetségedben, a családodban. Szükséged lesz arra is, hogy hinni tudj olyasmiben, amit nem tudsz megmérni, nem tudod a kezedbe fogni, vagy bizonyítani, hogy létezik. Ilyen például a szeretet, az a hatalmas erő, ami onnan legbelülről világítja be az életed, még a legsötétebb, leghidegebb pillanatokban is.


  A Jézuska egy tanító, és én a tanítványa vagyok. Igyekszem jól csinálni. Most már ismered a titkot is, hogy hogyan jut be a házakba láthatatlanul, hogy a fa alá tegye az ajándékokat: azok az emberek segítenek neki, akiknek a szívét örömmel töltötte meg.


  Az olyan emberek, akiknek tele van a szívük szeretettel és örömmel, mint Apa és én, segítünk a Jézuskának megtenni valamit, ami amúgy lehetetlen lenne, ha jobban belegondolsz.


  Úgyhogy nem, nem én vagyok a Jézuska. Jézuska a szeretet, a varázs, a remény, a hit és a boldogság. De az ő csapatában vagyok, és most már te is benne vagy. Segítesz?


  Szeretlek,
  Anya


 21. 2019. október 30. 23:5679948.

  Megírtam a folytatást. Elszállt. Álmos vagyok. Holnap ismét megírom. Lassan megy ezen a kis okoson az írás egy ujjal.


  Jóéjszakát........

  előzmény:
  rozsaanyu (79947)
  2019-10-30  23:06
 22. 2019. október 30. 23:0679947.

  Nem szándékozom senkit felébreszteni. Csendben írok.


  Jászberényben vagyok. Nem sok a hasznom, de amit tudok segítek Klárikámnak.


  Vak vezet világtalant. Ő menni nem nagyon tud, én meg cipelni, hajolni. Így ketten vagyunk eggyek. Kisegítjük egymást.

  előzmény:
  totyogoka (79946)
  2019-10-30  13:12
 23. 2019. október 30. 13:1279946.

  Igaz azt mondtam hogy folyt köv holnap. de most amíg kel a pizza tészta addig írok még pár lehetőséget.


  Ezek most azért lesznek mert akciósak. 


  1. A már előzőekben említett https://www.apollontravel.hu/. Őket érdemes az utazási szezon kezdetekor figyelni mert Ők akcióznak mindig. Így előfordulhat hogy olcsóbban sikerül hozzájutni egy úthoz főszezonban is . ( sokkal olcsóbban)  Csak figyelni kell a honlapjukat és akkor kint vannak az addig el nem kelt buszos és repülős utak is. Na ilyenkor kell egy gyors telefont és 1-2 napig félre teszik név szerint amíg be tudsz menni az irodába szerződést kötni. És mint írtam is itt vannak repülős utak is amiket leakcióznak, mi így még nem utaztunk velük, de a szomszédék igen és azt mondták hogy úgy az itthoni reptéren mint kint az adott helyszínen szuper szervezés volt.


  2.https://www.ibusz.hu/mediterran-tombola. Na ezzel se utaztunk még mi de számos ismerősöm utazott már így és azt mondja nagyon tuti. Ennek meg az a lényege , hogy kiválasztod az időpontot hogy mikor szeretnél utazni, befizeted az összeget ami jóval kevesebb mint ha előre foglalnál ( persze ezt is érdemes már márciusban foglalni) itt annyi a csavar benne hogy nem Te hanem Ők mondják meg hogy hova menj. Mert ahol maradt ki szabad apartman oda irányítanak.Fel vannak sorolva a települések és amit a gép dob oda utazol :) Érdekes mert az utazás előtt kb 2 héttel derül ki. Mi 2020.-ban lehet hogy ezt választjuk.


  Azt még tudni kell hogy akárhova is utazol érdemes BBP-t ( Baleset Betegség Poggyász) biztosítást mert a kis unios tb kártya ami ingyenes nem sok mindenre elég.Ezzel kb napi 4-500 ft-al kell számolni / fő . ( Mi mindig azt mondjuk legyen ez kidobott pénz ne kelljen használni soha. Most meg már olyan bankkártyánk van amibe éves biztosítás is van így nem kell külön megkötni.


  Majd ha aktuális  lesz akkor írok az önellátás praktikáiról is ha igényled . Görögországban nem érdemes szállodába befizetni mert annyi a jó taverna úton útfélen ahol finomakat lehet enni jó áron és ne m v agy kötve hogy időre menj vacsorázni reggelizni.


  Jó nézelődést. Puszi


   

  előzmény:
  precon (79945)
  2019-10-30  12:18
 24. 2019. október 30. 12:1879945.

  Szia Marcsi nagyon köszönöm a tippeket böngészni fogom és figyelem hátha lesz akció amire lecsaphatok.Mivel te sokat voltál és mész Görögbe ezért mertem tőled tippeket kérni.Nem akarok a vejem előtt szégyenbe maradni mivel rám bízták a szervezéstköszi nagyon

  előzmény:
  totyogoka (79944)
  2019-10-30  10:42
1 2 3 4 5

Címlap

top