Balold. Fanatik. Szövets.

PárttitkárElvtárs
Létrehozva: 2009. június 30. 18:43

BALOLDALI FANATIKUSOK SZÖVETSÉGE zárt topik 

 

Kedves Elvtársnők! Elvtársak! Pártitkárelvtársnő! SzociÁLdemokraták! (ez fontos, mer mindenféle elemekkel azér nem akarunk szóbaállni, és lesz káderezés is) Drágáim! (ez csak az alapsszervünk tagjaira érvényes, mer esztet ki kell érdemelni!)

 

Mint azt láthassátok a nemzetközi helyzet egyre csak fokozódik, ráadásul az osztályharc is, ami még nem lenne baj, de a sötétben bujkáló osztályellenség fülei mindenhol ott vannak, és ez komoly veszéjt hordoz magába pártunkra kormányunkra és főleg alapszervünkre nézve!

A pártvezetőség (aki mint tuggyátok teljesen szociÁLdemokratikusan egy személyben én vagyok) úgy döntött, hogy meg kell erősíteni az illegalításba végzett pártmunkát, amit az előzőek miatt csak az éberség fokozásával és  pártegység megerősítésével lehet megvalósítani.

Ehhez teljesen demokratikus pártutasításra megalakítottuk a Balodali Fanatikusok Szövetségét, amivel a pártegység fokozása, az éberségi szint szegfűvörösből narancssárga fokozatra emelése, és a munkásmozgalmi konspiráció évszázados hagyományaira támaszkodva megteremtettük a feltételeit az illegalítás legújabb területének, alapszervünk legújabb büszkeségének, ennek a zárt topiknak!

 

Elvtársnők! Elvtársak! Pártitkárelvtársnő!

Itt mindenki a legőszintébben előadhatja építő kritikáját minden pártpolitikai kérdés vonatkozásába (és majd jól felírjuk a káderlapjára ha sziggya a pártot) és itten elvárjuk az elvtársnők és elvtársak őszinte véleményét a párttagságról és természetesen arról a gaz sötétben bujkáló lecsózabáló osztályellenségről is!

 

Éljen az illegalítás! Éljen a Baloldali Fanatikusok Szövetsége! Éljen a párt!

 

Párttitkár elvtárs

aki igen sok építő kritikát és előremutató forradalmi javaslatot vár ebbe a topikba  

Címlap

top