Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Akkor most van?

Zsánna
Létrehozva: 2020. május 5. 16:54

...kedvezmény a Magyar Pósta hivatalokban?


Mar reggel közölték velem, csak a 65 év felettiek mehetnek az első órában előre.


Utánanéztem ismét a honlapjukon, és ott továbbra is a 60 feletti bűvös szám szerepel.


Nem kívántam magamtól igénybe venni, de amikor nyitáskor megkérdezték, van-e valaki a 65 év feletti kedvezményre, szóltam, hogy 60 évtől lehet, erre kioktattak, hogy csak 65 évtől!


"A biztonságos kézbesítést támogató és más, a járvány miatt szükséges intézkedéseket hozott a Magyar Posta - Sajtóközlemény

Megváltoznak a kézbesítési szabályok a hatósági házi karanténnal érintett címeken, hogy még kisebb kockázatnak legyenek kitéve a kézbesítők. A társaság döntött arról is, hogy a postai nyitvatartás első órájában elsőbbséget élveznek a 60 éven felüliek a kiszolgálásban, valamint az ügyfélmegkereséseket elsősorban az elektronikus csatornákon fogadja."

  1. 2020. május 5. 16:582.

    Telefonon próbáltam, de a portás után olyan számra kapcsoltak, amit senki nem vett fel.


    Azt gondolom, ezek azok az emberek zömmel, akik nem intézik különböző oknál fogva elektronikusan, tehát valóban védené őket.

Címlap

top