Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Második feleség...

csigacica
Létrehozva: 2021. május 16. 07:12

Lassan négy éve vagyunk házasok, mindketten elváltunk előtte és vannak gyerekeink - az enyémek velünk élnek, a férjem gyerekei (10 és 11 éves lányok) kéthetente hétvégén vannak nálunk, illetve szünetek felében. Ilyenkor minden, de minden körülöttük forog, olyankor mi mintha nem is léteznénk. Illetve sokszor akkor is, amikor nincsenek nálunk. Ráadásul rettenetesen elkényezteti őket és következetlen. (Az én gyerekeimmel nem, aminek örülök.) A lányai ezt egyre jobban (ugyan még nem tudatosan) kihasználják. Nem tud nekik nemet mondani. Ha jelzem neki, hogy ez így nem okés, kiakad, nem érti meg.


Valaki van/volt hasonló helyzetben? Örülnék olyan tapasztalatoknak is, akik már túl vannak ezen, megoldódott, elmúlt ez az időszak, vagy valahogy sikerült felülemelkedniük a dolgon.


Olyan tanácsokat nem kérek, hogy hagyjam ott, mert nem akarom feladni a házasságomat. Köszönöm, ha írtok! :-)



 
  1. 2021. május 25. 16:516.

    Szervusz Sissi.


    Az utolso evekben nem lattalak. 

    előzmény:
    Sissi52 (5)
    2021-05-24  19:38
  2. 2021. május 24. 19:385.

    Mindenkeppen beszelned, ill ezt megbeszelned kell a ferjeddel. Ha suket fulekre talalsz, akkor szakember segitseget kell kerni. Maskeppen, ha nem akarsz valni, azt megertem, de erre ra fog igy menni a hazassagod. 

    előzmény:
    castaneasativa46 (3)
    2021-05-16  21:19
  3. 2021. május 24. 19:374.

    Mindenkeppen beszelned, ill ezt megbeszelned kell a ferjeddel. Ha suket fulekre talalsz, akkor szakember segitseget kell kerni. Maskeppen, ha nem akarsz valni, azt megertem, de erre ra fog igy menni a hazassagod. 

    előzmény:
    castaneasativa46 (3)
    2021-05-16  21:19
  4. 2021. május 16. 21:193.

    Ezt pedig a férjeddel kell megbeszélni. Ha kényezteti a lányait - ami részben természetes, mert ritkán látja őket - nekik árt, a következetlenségével méginkább. Ha nem látja be, el kell gondolkoznod milyen szankcióval veheted rá  - például olykor Ti a gyerekekkel máshol vagytok - de dülőre kell vinni a kérdést, ha Téged ez nagyon zavar.


    Borítani szerintem sem szabad, csak végső esetben. 

  5. 2021. május 16. 08:162.

    Ne haragudj de nem erzek egyutt Veled....tudod : bikaviadalban mindig a bika partjan : NEM KERTEK AZOK A GYEREKEK , HOGY FELREDUGAS MIATT SZETMENJEN A CSALADJUK


    Szerencsetlen gyerekek ... Ilyen a mostohaanyjuk , milyen lehet a mostohaapjuk ?
    Milyen lesz a csaladi eletuk /ilyen korban  tanuljak , ilyen korban kapjak az "utravalot" / , ha ilyen pelda van elottuk ?
    Negy ev alatt nem szoktal hozzajuk ? Huha...
    Kethetente 48 ora jut apabol nekik, megosztva/megkeseritve a Te fintorgasaiddal... Neked 2 het alatt  336 ora jut a kokasbol .
    Miert most piszkalod a dolgot ?
    Mi lenne , ha O is forumozna es ezt olvasnank : a masodik baklovesem 3 gyereke kibirhatatlan ...?
    Ezek mar lassan bakfisokka valnak  , ezek mar gondolkodnak , dontenek , vagyaik es titkaik vannak : mar NAGYOK !


    Hany evesek a gyerekeid ? Hany eves vagy ? Dolgozol ? Dolgozik ?
    Kivancsi lennek , milyen munkakort tolt be olyan szemely , aki ilyen szoveget ereszt mostohagyerekeirol ...

Címlap

top